Teljes ráncfelvarrás - Megújult a 24.hu mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2016. február 19. 10:52

Nemcsak a design lett letisztultabb, de a rovatstruktúra is átláthatóbb Magyarország harmadik legnagyobb híroldalának új applikációjában. Az újratervezett megjelenés mellett több praktikus változtatás is történt, így a felhasználók az eddigiektől is könnyebben és gyorsabban tájékozódhatnak a világ történéseiről.

A 24.hu a Central Médiacsoport átfogó tematikájú hírportálja, mely 2010-es indulása óta az ország harmadik leglátogatottabb híroldalává nőtte ki magát. A korábban Hír24 néven működő oldal tavaly szeptember óta megújult formában, minden eszközre optimalizált oldallal, letisztult megjelenéssel, egyszerűbb rovatstruktúrával fogadja az olvasókat. A 24.hu felépítése és tartalma a gyors tájékozódást szolgálja, ugyanakkor a rendszeresen és nagy számban használt hivatkozásokkal lehetőséget biztosít olvasóinak a mélyebb tájékozódásra is.

 

 

A 24.hu célja a lényegre törő információközlés áttekinthető, könnyen fogyasztható formában web és mobil felületen egyaránt. Ennek érdekében a híroldal február közepétől applikációját is teljesen megújította, mely így átvette az oldalon már jól bevált dizájnt és szerkezetet. A frissült alkalmazás emellett több olyan újítást felvonultat, melynek köszönhetően az olvasók még gyorsabban tájékozódhatnak a mindennapokban. Ilyen például, hogy a híreket ezentúl három különböző tartalmi bontásban érhetik el, aktuális érdeklődésüknek megfelelően kattinthatnak a szerkesztőség által összeválogatott cikkeket tartalmazó „Friss, fontos” elnevezésű, a saját maguk által összeállított híreket összegyűjtő „Híreim”, vagy a legolvasottabb cikkeket felsorakoztató „Ez pörög” menüpontra. Szintén a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy az alkalmazás megjeleníti a szerzőket a listákban és láthatóvá teszi a már olvasott cikkeket is. A „Rovatok menüpont lehetővé teszi a 24.hu aloldalaira történő szűrést, ahogyan a cikkekre való keresés is könnyebb az új verzióban. 

 

A megújult 24.hu alkalmazás már letölthető Androidra és iOS-re:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24

https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463?mt=8

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05