Hordozható lehetőség a mindig tökéletes eredményhez

forrás: Prím Online, 2016. február 23. 09:22

A Nikon átformálja a prémium kompakt fényképezőgépek piacát egy vadonatúj termékcsaláddal, amely a mindig új témát kereső fotósoknak hordozható módon nyújt mindig tökéletes eredményt. A legendás NIKKOR optika és a nagy teljesítményű Nikon technológia segítségével a Nikon DL prémium kompakt fényképezőgépek hihetetlen képminőséget biztosítanak minden lehetőség kihasználásához.

Három készülék alkotja a vadonatúj termékcsaládot: a Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, a Nikon DL18-50 f/1.8-2.8, valamint a Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Mindegyik fényképezőgép rögzített NIKKOR zoomobjektívet tartalmaz nagy teljesítményű optikával, a Nikon D-SLR objektívekhez hasonlóan, valamint egy fényerős, 1 hüvelykes, CX formátumú érzékelőt. Akármelyik Nikon DL fényképezőgépet is használja a fotós, 20,8 megapixeles állóképeket rögzíthet JPEG- vagy NEF- (RAW-) formátumban, valamint 4K/UHD-videókat 30p/25p sebességgel.

 

Minden Nikon DL prémium kompakt fényképezőgép használja a Nikon híres speciális hibrid AF-rendszerét a villámgyors témabeméréshez. A négy CPU-s EXPEED 6A képfeldolgozó rendszer a motorja a fényképezőgépek elképesztő fényképezési sebességének: az első képkockán rögzített élesség esetén akár az elképesztő 60 kép/mp, folyamatos AF esetén pedig akár 20 kép/mp mellett készíthet felvételeket. A Nikon Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés) rendszere továbbfejlesztett remegésérzékelést és -kompenzálást nyújt, és minden modell gyors indítási és válaszidőket biztosít. Ezenfelül mindegyik fényképezőgép rendelkezik az ISO 518-as vakupapuccsal, amelyhez különböző kiegészítők, köztük a már sokat bizonyított Nikon D-SLR vakuk is csatlakoztathatók. Nikon DL-tartozékként elérhető többek között az opcionális, DF-E1 dönthető elektronikus kereső (EVF) szemérzékelővel, amelynek nagy kontrasztú információs kijelzője jó láthatóságot biztosít. A Nikon D-SLR készülékeket használók értékelni fogják az ismerős vezérlőgombokat, tárcsákat és menüket. És minden típus objektívvázán megtalálható a jellegzetes, arany színű NIKKOR gyűrű.

 

Ines Bernardes, a Nikon DL termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következőket mondta: „A Nikon három erős taggal lép be a prémium kompakt fényképezőgépek piacára, ami jó hír a kompromisszumot nem ismerő fotósok számára. Ezen fényképezőgépek bármelyike újat fog mondani Önnek a kompakt fényképezőgépek képminőségével kapcsolatban. A rögzített NIKKOR objektívek felbontása és képalkotási teljesítménye kivételes. És a teljes család rendkívüli hordozhatóságának és sebességének köszönhetően úgy választhat fényképezőgépet, ahogy az objektíveket szokta kiválasztani: határozza meg a fényképezési stílushoz vagy a várható helyzetekhez illő gyújtótávolság-tartományt. Aki gyorsan és akár diszkréten szeretne fotózni, az mindig elégedetten térhet haza a rögzített képek birtokában.” 

  

A Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 – Nem kell többet sajnálkoznia a mindig új témát kereső fotósoknak 

A nagy fényerejű NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 zoomobjektív kivételes rugalmasságot és Szuper makró módot nyújt az igen részletes közelikhez. A fényképezőgép egy 1,037 megapixeles, dönthető OLED-érintőképernyőt és felugró vakut is tartalmaz. Az objektívvázon testre szabható vezérlőgyűrű és zoomgyűrű helyezkedik el. Ezüst vagy fekete színben kapható.

 

 

A Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – széles látókör hordozhatóan

Lenyűgöző f/1,8-as fényerő 18 mm-en: ez a Nikon DL készülék a Nikon által valaha készített legfényesebb ultranagy látószögű objektívet tartalmazza. Az objektíven a Nikon híres Nanokristály bevonata biztosít nagyobb képtisztaságot. A fényképezőgép egy 1,037 megapixeles, dönthető OLED-érintőképernyőt és beépített Perspektíva korrekciót is tartalmaz. Klasszikus fekete színben kapható.

 

 

A Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 – Komoly átfogás és képminőség teszi értékessé

A kivételesen erős, 21x-es zoommal ellátott NIKKOR objektív és a SPORT (VR) mód révén ez a Nikon DL készülék kiváló társa lehet a mindig új témát kereső fotósoknak. A fényképezőgépben egy 2,359 megapixeles OLED elektronikus kereső, valamint egy nagy felbontású kihajtható OLED-érintőképernyő található. Klasszikus fekete színben kapható.

 

 

SnapBridge: Nikon DL fényképezőgépe mindig kapcsolatban lehet intelligens eszközével

Az új Nikon DL sorozat összes fényképezőgépe teljesen kompatibilis a SnapBridge rendszerrel. A Bluetooth Low Energy technológiával a SnapBridge állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn a fényképezőgép és egy okostelefon vagy táblagép között. A képeket a fotósok már a fényképezés során szinkronizálhatják egy intelligens eszközzel, és a Nikon-minőségű képek egy pillanat alatt megoszthatók. A SnapBridge révén egy intelligens eszköz segítségével a fényképezőgép legfontosabb funkciói is vezérelhetők, a fényképezőgép naprakészen tartható, stb.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50