A korszerű gyártóknak és szolgáltatóknak már csak múlt az állásidő

forrás: Prím Online, 2016. május 30. 08:34

Új megoldásokat mutatott be az SAP szoftvercég, amelyek segítségével jobban kihasználhatóak az IoT, azaz a Dolgok Internete kínálta előnyök.

Ez különösen aktuális, hiszen a szenzorok és az okos eszközök elterjedésével nemcsak a gyárak alakulnak át. A legfrissebb technológiák segítségével a közmű-, a távközlési- és a telekommunikációs szolgáltatók számára is optimális eszközkihasználás biztosítható, valamint növelhető a hatékonyság a nem tervezett állásidő minimalizálásának és a megelőző karbantartásnak köszönhetően. 

 

Az új megoldások 

Az SAP Asset Intelligence Network megoldás a felhőbe gyűjti össze és követi az összes, eszközökkel kapcsolatos információt. Segítségével a gyártók, operátorok automatikusan megkapják a berendezések használatára vonatkozó jelzéseket, amelyekkel optimalizálni lehet azok működését. 

 

Az SAP Predictive Maintenance and Service használatával a vállalkozások csökkenthetik a karbantartási és szervizköltségeiket, miközben növelik a cég eszközeinek rendelkezésre állását és megbízhatóságát, valamint elkerülhetik a nem tervezett leállásokat. A megoldás az SAP HANA platform segítségével valós idejű elemzéseket ad a működéssel kapcsolatos adatokról.

 

Ahogyan azt Berczik Márton, az SAP Hungary Kft. üzletfejlesztési vezetője kiemelte; „a jövő gyárainak működtetése, versenyképességük fenntartása új metódusok bevezetését teszi szükségessé. Magyarországon azt látjuk, hogy az innovatív szervezetek felismerték az új megoldásokban rejlő lehetőségeket és készek megfelelni az új kihívásoknak, az SAP pedig támogatja törekvéseiket”.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05