1 éves a Vodafone Red Mozi

forrás: Prím Online, 2016. június 1. 11:19

Az Oscar-díjas Saul fia című film az egy éves Vodafone Red Mozi történetének eddigi legsikeresebb filmje, jelentette be a Vodafone Magyarország.

A Red Mozi szolgáltatás a tesztidőszak után hivatalosan 2015. június elsején indult el és az elmúlt 12 hónapban a nézők mintegy 1500 terabyte (WiFi és 3G/4G mobil) adatforgalommal néztek filmeket, sorozatokat. 

 

A Saul fia április elseje óta érhető el a Red Moziban és az eddigi adatok szerint a Red Mozi felhasználók közel fele látta már a Red Mozi történetében legnézettebb filmet. Az online premier hetében Nemes Jeles László filmje a Vodafone Red Mozi-beli  nézettsége alapján a magyar mozis nézettségi lista Top 10-ben is benne lett volna.

 

RED MOZI TOP 10 (az indulás óta)

  1. Saul fia
  2. A Wall Street farkasa
  3. Felcsípve
  4. Csingiling: A szárnyak titka
  5. Herkules
  6. Rontó Ralph
  7. Toy Story 3
  8. Az oroszlánkirály 3 - Hakuna Matata
  9. Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban
  10. A Robinson család titka

 

A Red Mozi szolgáltatás a Vodafone Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél, valamint a MobilNet, illetve HomeNet előfizető számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a Vodafone állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy  átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő. 

 

 

A Red Mozi több ezer filmből és sorozatból álló kínálata hetente legalább egy Red Premier filmmel gazdagodik – a DVD megjelenéssel szinte egy időben.  Az elkövetkezendő hetekben olyan népszerű filmek lesznek megtekinthetőek Red Premierként, mint  a Nagyfater elszabadul, Robert De Niro főszereplésével,  az ausztrál animációs film, Blinky Bill: A film vagy éppen  az  egész estés francia 3D-s számítógépes animációs film, a Münó, a holdbéli manó.

 

A premier filmek egy hétig külön díj nélkül nézhetőek meg, ezért érdemes beállítani az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt, hogy senki ne maradjon le az újdonságokról.

 

A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, ezek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása, vagyis akár nem kizárt, hogy a család tagjai egy időben két filmet, vagy sorozat epizódot is nézzenek.

 

A családi szórakozás biztonsága érdekében természetesen a szülők korlátozhatják, hogy a gyermekeik a kínálatból mit nézhetnek meg. A jelszóval védett gyermekzár az előfizetéshez tartozó okostelefonon állítható be és néhány kattintással biztosítja, hogy a gyermekek csak az életkoruknak megfelelő filmeket nézhessék meg. 

 

A Vodafone Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, és a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05