A Logitech G bemutatja az új Prodigy szériát

Két új egér, billentyűzet és headset játékra tervezve, kiemelkedő kényelemmel és letisztult dizájnnal

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 5. 09:08

A Logitech bemutatta Prodigy kódnevű szériáját, ami a játék élvezetének fokozására lett tervezve. Az új termékcsalád két egérből, egy billentyűzetből és egy headset-ből áll. Valamennyi termék nagy teljesítményt, kényelmet és letisztult, modern dizájnt kínál.

„Szeretünk termékeket készíteni komoly játékosoknak, és ezt a jövőben is szeretnénk folytatni.”  – mondta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ugyanakkor, ahogy egyre több korosztályú és különböző képességű ember játszik, tudtuk, hogy valami újat kell alkotnunk. A Prodigy széria legjobb technológiáinkhoz biztosít hozzáférést mindenkinek. Ez egy exkluzív gamer felszerelés a nagyközönség igényeire szabva.”

 

A Logitech G Prodigy szériához tartozik a Logitech G403 Prodigy Gamer Egér, Logitech G403 Prodigy Vezeték nélküli Gamer Egér, a Logitech G213 Prodigy RGB Billentyűzet, és a Logitech G231 Prodigy Headset.

 

Logitech G403 Prodigy Gamer Egerek

A G403 Prodigy és a G403 Prodigy vezeték nélküli egér ergonomikus kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen használatot nyújt. A jobb és baloldalon kialakított gumi markolat stabil fogást biztosít. A termékhez jár egy 10g-os eltávolítható súly, amivel szükség esetén nehezebbé tehető az egér. 

 

 

Mindkét egér nyolcszor gyorsabb egy átlagos rágcsálónál - a mozgatásra és kattintásra szinte azonnal reagálnak. Rendelkeznek továbbá egy beépített feszítő rendszerrel, ami mind a jobb, mind pedig a bal egérgombokat kattintás közeli állapotban tartja, így csökkentve a gomb lenyomásához szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos válasz. 

 

Az egerekbe a piacon található – az eSportolók véleménye szerint is – legpontosabb és legjobb szenzor, a PMW3366 van beépítve. Ennek köszönhetően az egerek kivételes precizitást, rövidebb válaszidőt és pontosabb célzást biztosítanak.

 

 

A termékek a dobozból kivéve azonnal használható, de a a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével személyre is szabható (világítás, gyorsgombok, DPI beállítások).

 

A G403 Prodigy vezeték nélküli egér a díjnyertes G900 Chaos Spectrum energia-hatékony és nagy teljesítményű vezeték nélküli technológiájával lett felszerelve. A 2.4 Ghz-es kapcsolat 1 ezredmásodperces válaszidőt biztosít, ami gyorsabb, mint a piacon található konkurencia megoldásai, de még a vezetékes egereket is veri. 

 

Logitech G213 Prodigy RGB Gamer Billentyűzet

A játékosokra – legyenek bármilyen szinten is – tervezett billentyűzet cseppálló réteggel és kényelmes, strapabíró külsővel rendelkezik.  A billentyűzet csuklótámasza és állítható lábai kényelmes használatot biztosítanak akár hosszú játékidőn esetén is. A G213 a tökéletes kényelmet, taktilis visszacsatolást és teljesítményt ötvözi, amellett, hogy kifejezetten játékosoknak tervezett gombokat ajánl. A billentyűzet reakcióideje négyszer gyorsabb a hagyományos billentyűzetekénél, mi több, a billentyűlenyomások ütközését kizáró anti-ghosting technológiával is fel van szerelve. 

 

 

A személyre szabható RGB megvilágítással 16.8 millió szín hozható létre, amiket beállításokhoz és parancsokhoz is hozzá lehet rendelni. A beállított kedvenc színeffektek más Logitech G készülékkel is összehangolhatóak a Logitech Gaming Software segítségével. A világítás a billentyűgomb közepére és magára a betűre koncentrálódik, azokat így sötétben is egyszerűbb megtalálni. A dedikált médiavezérlővel könnyedén lehet elindítani vagy megállítani, illetve a hangerején állítani a zenének, videónak, a játékból való kilépés nélkül. 

 

Logitech G231 Prodigy Gamer fejhallgató

A 40mm-es neodimium hangsugárzók kiváló minőségű sztereóhangzást biztosítanak. A fülhallgató rész gondosan kiválasztott, jó minőségű anyaggal van bevonva, ami miatt több órán át is kényelmes a használata. A fülhallgató-bevonat mosáshoz könnyen eltávolítható. A fülhallgató kialakítása vékony és könnyű, a hang minősége viszont így is tökéletes. A kristálytiszta hangzást biztosító mikrofont úgy lehet beállítani, hogy kizárólag a beszélő hangja legyen hallható a túloldalon. Ha nincs rá szükség, a mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba. A vezetéken hang-és mikrofon vezérlő panel található. 

 

 

Ár és elérhetőség

A Logitech G403 Prodigy Gamer Egér, G213 Billentyűzet és G231 Headset 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában. Az ajánlott kiskereskedelmi árak a következőek: G403 (vezetékes változat): 69.99 Euró, G213: 79.99 Euró, G231: 59.99 Euró. A G403 vezeték nélküli verziója szintén 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 119 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09