Új firmware frissítés a kibertámadások ellen

Komplex védelem szükséges a hálózati biztonság eléréséhez

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 5. 12:44

A kiberbűnözés évente 113 milliárd dolláros kárt okoz a világ vállalkozásainak, melynek jó része megfelelő védelemmel megelőzhető lenne.

A tajvani ZyXEL most egy új, ingyenesen elérhető firmware frissítést vezetett be, mely az új generációs USG és ZyWALL biztonsági berendezésekhez nyújt szoftvertámogatást. A frissítésnek köszönhetően az üzleti- és magánfelhasználók is nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

 

Biztonságban a banki tranzakciók során

Az új ZLD 4.20 firmware frissítés tartalomszűrője (Content Filter 2.0) az internetes böngészés alatt felkeresett oldalakról származó titkosított fenyegetéseket is észleli, és biztosítja, hogy a felhasználók ne töltsék le az illetéktelen tartalmakat. A PCI DSS pedig az USG/ZyWALL eszközökre telepítve a bankok rendszereivel is képes együttműködni, az online tranzakciók, utalások megvédésének érdekében.

 

 

Multifunkcionális felhasználás

A komplex kihívásokra válaszul a hálózati védelem is egyre bonyolultabbá válik, az új ZLD 4.20 firmware frissítés azonban egy felhasználóbarát grafikus interfésznek köszönhetően megkönnyíti a biztonsági rendszer betanulását. A telepítési varázsló, a felhő segítség és a One Security portál biztosítja a kellemesebb és gyorsabb telepítési folyamatokat, és támogatja az esetleges hibaelhárítást. A multifunkcionális kapcsolati megoldásokkal és a HotSpot funkcióval a ZyXEL USG/ZyWALL egyúttal WI-FI hotspot eszközként is használható. A Device HA Pro smart támogatásnak köszönhetően az eszköz AP kontrollerként is működik, biztosítva tulajdonosát arról, hogy a hálózat naprakész és zökkenőmentesen funkcionál.

 

„A ZyXEL elkötelezett a termékek folyamatos fejlesztése iránt,melyet ez az új firmware frissítés is bizonyít. Kiemelt célunk, hogy megfeleljünk a folyamatosan növekvő hálózati biztonsági elvárásoknak”- mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

A ZyXEL a hálózati biztonsági készülékek és szolgáltatások piacán 16 éve van jelen átfogó portfoliójával.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09