A Sony idén karácsonykor is ünnepi hangulatot varázsol az otthonokba

forrás: Prím Online, 2016. október 9. 11:32

Sokunknak fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket vagy éppen saját magunkat karácsonykor. A Sony most összegyűjtött néhány ötletet a vízálló Walkmantől egészen a fényképezőgépekig, amelyekkel biztosan mosolyt csalhatunk akár a fényképezés szerelmeseinek, akár a legnagyobb zene- vagy éppen filmrajongó családtagjaink és barátaink arcára.

A karácsonyi dalok minden eddiginél szebben szólnak a Sony hangrendszereivel

Karácsonykor a család, a barátok, az ünnepi ebéd és az ajándékok mellé nem hiányozhatnak a kellemesen nyugtató karácsonyi dallamok sem, amelyek most még szebben szólnak a Sony PS-HX500 nagy felbontású hang rippelésére képes lemezjátszójával. Bakelitlemezeinket könnyedén rögzíthetjük magas felbontású, digitális hangfájlokként, így bárhol, bármikor élvezhetjük a kiváló analóg hangzást, lemezeink is megőrzik eredeti állapotukat. A PS-HX500 kiváló anyaghasználata és összeszerelési technikája biztosítja, hogy az analóg hangzás szerelmesei és az alkalmi zenehallgatók is élvezhessék a bakelitlemez valódi hangját, annak minden melegségével és lágyságával. 

 

 

Az ünnepek alatt egy kis kikapcsolódásra vágyóknak a Sony MDR-100ABN ‘h.ear on’ vezeték nélküli NC fejhallgatója jelenti a megoldást, melynek digitális zajszűrés funkciója útját állja a háttérzajoknak, így csak a zenére kell összpontosítanunk. Öt, szemet gyönyörködtető szín közül választhatunk és a nagy felbontású hangra képes NW-ZX100HN Walkman-hez is csatlakoztathatjuk. Kedvenc zeneszámainkat Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatjuk a Walkman S-Master HX típusú digitális erősítőjéhez. Óriási, 128 GB-os belső tárhelyének köszönhetően az összes kedvenc karácsonyi zenéknek jut hely rajta.

 

 

 

Indulhat a karácsonyi házibuli!

Karácsonykor sem kell visszafogni magunkat, ha egy jó házibuliról van szó: a Sony EXTRA BASS hangszórói tökéletes hangzást biztosítanak az ünnepi partikhoz és családi összejövetelekhez. Az SRS-XB3 hangrendszer kisméretű, kialakítása ellenére nagy hangerő kiadására képes, illetve ha megnyomjuk az EXTRA BASS gombot, már indulhat is a buli. Ha még tovább szeretnénk fokozni a hangulatot, akkor a GTK-XB7 vezeték nélküli, nagy teljesítményű otthoni hangrendszer a tökéletes választás, hiszen az EXTRA BASS technológiája és ragyogó hangsugárzó-fényei igazi klubhangulatot teremtenek otthonunkba.

 

 

Ha csak egyedül szeretnénk élvezni a dübörgő basszusokat, akkor a Sony Bass Booster technológiával rendelkező MDR-XB650BT EXTRA BASS vezeték nélküli fejhallgatójával olyan minőségben hallgathatjuk kedvenc zenéinket, mint eddig soha.

 

 

Örök emlék lesz a karácsony a Sony fényképezőgépeivel

A világ leggyorsabb autofókuszával és a világ legtöbb fázisérzékeléses AF-pontjával (425) rendelkező Sony α6300 cserélhető objektíves fényképezőgéppel örökíthetjük meg karácsonyi emlékeinket. Ha az ünnepeket a szabadban töltjük, akkor a Sony DSC-RX100 IV kompakt fényképezőgépe a tökéletes társ ebben. A beépített 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelővel akár 40-szeres szuperlassított, torzításmentes 4K-videókat készíthetünk 1000 fps képfrissítéssel. Az eszközben beépített ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm (35mm-el egyenértékű) F1.8-F2.8 objektív található. Kis méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.

 

 

 

A legszebb pillanatokat akár videóra is vehetjük a Full HD-nál 4x részletesebb felbontásra képes Sony FDR-AX53 4K videokamerával, melynek kiegyenlített optikai SteadyShot technológiája minimálisra csökkenti a kézremegés okozta képi hibákat. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes a Sony DSC-HX90V digitális fényképezőgép, amely többek között villámgyors BIONZ X képfeldolgozó processzort, 30-szoros optikai zoomobjektívet, valamint egy visszahúzható OLED képkeresőt tartalmaz. A család haladó fotósai számára ajánlott a Sony nagysikerű Full-frame fényképezőgépe, az α7S. 12,2 megapixeles Full-Frame Exmor CMOS-érzékelőjének köszönhetően kiemelkedő képminőségű felvételeket készíthetünk fényviszonyoktól függetlenül. A tökéletes családi portrékhoz az α7S fényképezőgép és a Sony SEL85F14 G Master objektív a legjobb választás. 

 

 

Karácsonyi filmklasszikusok varázslatos tévéken

A Sony kimagaslóan szép, 4K felbontású TV modelljeivel a televíziózás új élményét élhetjük át. A hihetetlen képminőségű Sony ZD9 csúcstelevízión újjászületnek a karácsonyi klasszikusok. A TV elérhető 65” (164 cm), 75” (189 cm) és óriási, 100” (253 cm) képernyővel is. Kivételes képminőséget kínál a Sony többszörösen díjnyertes KD-65XD93 televíziója is, mely igazi gyöngyszeme lehet bármilyen stílusú nappalinak, gyönyörűen megtervezett kávájának köszönhetően. Igazi moziélményt varázsol az otthonunkba a Sony KD-75XD94 televíziója, mellyel a lélegzetelállítóan részletes és tiszta képminőséget nyújtó HDR technológiával nézhetjük újra kedvenceinket. A kiváló, nagy felbontású hangzásról a Sony háromutas hangsugárzókból és a 6 különálló erősítőből álló, 2 csatornás, elegáns és kompakt HT-NT5 hangprojektora gondoskodik. A legszebb karácsonyi dalok lejátszásához választhatjuk a Sony prémium audio- és videolejátszóját, az UHP-H1-et, amellyel könnyedén streamelhetjük kedvenc zenéinket és filmjeinket Full HD, illetve 4K közeli minőségben, nagy felbontású hang kíséretében.

 

 

Varázslatos Sony eszközök a karácsonyfa alá az egész család számára

Karácsony este rengeteg hasznos ajándékkal lephetjük meg szeretteinket. A kocka kialakítású Sony SRS-X11 Bluetooth-os hangsugárzó több színben is elérhető, fantasztikus hangzásához pedig meglepően apró méret társul. Az igazi kalandvágyók számára a Sony HDR-AS50 Action Cam a legjobb választás, amivel boldog tulajdonosuk megörökítheti saját és az egész család kalandjait. A Sony NW-WS410 vízálló Walkman kiváló partner lehet a szilveszteri házibuliban vagy az ünnepek utáni karcsúsító edzéseken. A vízálló Walkman 4GB-os (WS413) és 8GB-os (WS414) belső tárhellyel is választható, emellett egy érintéssel aktiválható a környezeti hangmód, így teljes kényelemben lehet vele úszni és futni is. 

 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09