A Zyxel bemutatja új Nebula felhő portfolióját

Új felhő-menedzselt switch, AP és biztonsági átjáró a piacon

forrás: Prím Online, 2016. november 10. 12:24

Bemutatta új, felhő alapú hálózati kommunikációs eszközeit a tajvani Zyxel. A „Nebula” névre keresztelt portfolión belül új, felhő-menedzselt hozzáférési pont, switch eszköz és biztonsági átjáró is elérhetővé vált. A rendszernek köszönhetően főleg a kis- és középvállalkozásoknak lesz egyszerűbb az üzleti hálózatok kiépítése és menedzselése.

Vezeték nélküli és vezetékes biztonság – egyetlen műszerfalról menedzselve. A legtöbb, jelenleg a piacon lévő felhő alapú hálózati megoldással ellentétben a Nebula már nemcsak a vezeték nélküli hálózatokra fókuszál, hanem lefedi a hozzáférési pontokat (AP), a switch eszközöket, és a biztonsági átjárókat is. Az új Nebula Control Centernek köszönhetően a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik hálózatuk állapotát, a rendszer valós idejű mérőszámokat mutat a forgalmi adatokról, az eszköz státuszáról, valamint a hely- és hálózathasználatról egyetlen böngésző-alapú műszerfalon. 

 

100% felhő-alapú szolgáltatás a korlátlan skálázhatóságért 

A maximálisan felhő-alapú Nebulával a kkv-k egyszerre menedzselhetik és könnyedén kezelhetik a multi-site beállításokat, valamint akár többféle eszközt is.

 

A Nebula applikáció az eszköz telepítését gyorssá és könnyűvé teszi – csak be kell szkennelni a QR kódot, és az automatikusan csatlakozik és regisztrál a felhőben, letölti a szükséges konfigurációt és automatikusan megtalálja a legújabb firmware frissítést. Ezáltal nincs szükség technikai segítségre sem, és jelentősen csökkennek a beüzemelési költségek.

 

 

Nincsenek rejtett költségek

A kredit-alapú, on-demand licensz modell az üzletek részére optimális választást tesz lehetővé, és a felhő alapú hálózat minden előnye kihasználható anélkül, hogy olyan rejtett költségek miatt aggódna, mint a bonyolult árazás, a technikai szakértelem hiánya, vagy a tanácsadási költségek. „A felhő alapú szolgáltatások üzleti felhasználása folyamatosan nő. A Nebula felgyorsítja a hálózati kiépítéseket, a felhő-alapú irányító központtal pedig mindent kézben tart. A vállalkozásoknak ezért nem kell aggódnia a további hardver- és szoftverköltségek miatt, mert a felhőn keresztül folyamatosan szemmel tudják tartani és menedzselni a teljes hálózatot”- mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere. Hozzátette: „A Nebulának köszönhetően csökkentjük a komplikált termékárazás, a fejlesztések, a technikai segítség és a bonyolult telepítések terhét. A kis- és középvállalkozások számára ezzel egy különösen vonzó felhő-alapú technológiát tudunk ajánlani”.

 

Az új Nebula portfolió egy felhő menedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhő felhő menedzselt switch eszközből (NSW) és egy felhő menedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50