EasyRider a Vodafone-tól

forrás: Prím Online, 2017. március 14. 13:34

Mostantól egyszerűen és gyorsan vásárolhatnak autópálya matricát vagy kezelhetik parkolásaikat a Vodafone ügyfelei a Vodafone EasyRider alkalmazás segítségével. 

Az Android és iOS operációs rendszereken elérhető alkalmazás lehetővé teszi, hogy SMS költség nélkül, mindössze néhány másodperc alatt vásároljunk autópálya matricát vagy indítsunk parkolást az egész ország területén.

 

A Vodafone Easy Rider a hazai mobilszolgáltatók kínálatában egyedi alkalmazás, hiszen jelenleg ez az egyetlen olyan alkalmazás, amely a parkolás és autópálya matrica vásárlásokat mobilinternet segítségével bonyolítja le. Így a Vodafone Easy Riderrel időt és az SMS árát is megspórolhatjuk.

 

 

 

A rendszer GPS segítségével felismeri a különböző parkoló zónákat, így elkerülhetjük azt, hogy percekig kelljen keresgélnünk a legközelebbi automatát a telefonszámért. A térképre, majd az „ide parkolok” gombra kattintva megmutatja a zónához tartozó információkat, a zóna számát, azt, hogy meddig díjköteles a parkolás, sőt, a parkolási díjat is ellenőrizhetjük. A Vodafone EasyRider tárolja a jármű adatait, így a parkolás elindításakor még a rendszámot sem kell bepötyögni, így a rendszám elgépeléséből fakadó hibázási lehetőség is elkerülhető a Vodafone Easy Rider használatával. Ahogyan az a mobilparkolásnál megszokott, kényelmi díjat felszámol ugyan a rendszer, ugyanakkor annyi időre fizetjük ki a parkolást, amennyit valóban ott töltünk, így nem kell jóval hosszabb időre váltani parkolójegyet, mint amennyire végül szükségünk lesz.

 

A magyar és angol nyelven egyaránt elérhető applikáció segítségével szinte egyetlen mozdulattal vásárolhatjuk meg a heti, havi vagy a megyei autópálya matricákat is. Az alkalmazás korlátlan számú járművet kezel, sőt, tárolja a korábban rögzített járművek adatait és vásárlásokat is.  A Vodafone Easy Rider egy évre – vagy száz parkolás erejéig – visszamenőlegesen tárolja a parkolásokat és megjeleníti az érvényes autópálya matricákat,így szükség esetén minden információ könnyedén visszakereshető a segítségével.

 

Az egész országban használható Vodafone EasyRider letisztult, modern megjelenése mellett egyszerűen kezelhető, könnyen átlátható. Használatához mobil adatkapcsolatra van szükség, a parkolások vagy autópálya matricák költsége a mobilszámla terhére rendezhető, feltöltőkártyásként pedig az egyenlegből kerül levonásra a vásárlás összege. Amennyiben az alkalmazást kikapcsoltuk vagy elfogyott az adatforgalmi keret, a rendszer jelzést küld, és átválthatunk SMS módra. 

 

Az alkalmazásról bővebb információ, valamint a használatot bemutató videók ezen az oldalon érhetők el: http://www.vodafone.hu/easyrider

 

Az alkalmazás elérhető a Google Play Store-ban vagy az Apple Store-ban:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05