Új vállalati értékesítési és marketingigazgatót nevezett ki a Telenor

forrás: Prím Online, 2017. július 4. 07:33

Vállalati értékesítési és marketingigazgatóként csatlakozik a Telenor Magyarország csapatához dr. Piller Gábor. A szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció, IT és fogyasztói elektronikai terén, a Telenorhoz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól érkezik.

Piller pályáját a telekommunikációs szektorban kezdte, ahol kezdetben értékesítési és marketingprojektek irányításáért felelt, majd később vezetői pozíciókat töltött be üzleti értékesítési, kereskedelmi és vállalati üzletág területeken.  Felelősségi körébe tartozott többek között új üzleti termékportfóliók kiépítése, nagyvállalati és kormányzati ügyfélkör kialakítása, vállalati szolgáltatásportfólió bevezetése. A Samsung vállalati üzletág igazgatói pozíciójában a vállalat IT és üzleti termékeinek teljes menedzsmentjéért felelt, így annak új generációs banki szolgáltatásainak, okos osztálytermének és mobil biztonsági megoldásainak bevezetésében is nagy szerepet vállalt. Piller Gábor a szabályozói oldalon is szerzett tapasztalatot, mostanáig a Nemzetközi Média- és Hírközlési Hatóság marketingkommunikációs osztályvezetőjeként dolgozott.

 

„A Telenor üzleti előfizetőinek is ugyanazokat az innovatív, mindennapi életüket megkönnyítő szolgáltatásokat nyújtja, mint lakossági ügyfeleinek, mind a korlátlan mobilinternetezés, mind az internetbiztonsági megoldások terén. Ugyanakkor ennek az ügyfélkörnek speciális igényei is vannak, melyekre már eddig is számos testre szabható terméket fejlesztettünk ki a Telenornál a mobileszköz-menedzsmenttől az IoT-megoldásokig. Gábor sokéves tapasztalattal rendelkezik üzleti ügyfelek kiszolgálása, üzleti termékek fejlesztése terén, érkezésével még tovább tudjuk erősíteni úttörő szerepünket ebben a szegmensben.” – mondta Petra Stangl, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

Kulcsszavak: +céginfo Telenor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09