Jannik Haargaard a Zyxel új európai elnöke

A szakember a 12 év után távozó Lee Marsdent váltja

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 3. 15:14

Idén nyártól a korábbi pénzügyi alelnök, Jannik Haargard tölti be a Zyxel európai elnöki pozícióját – tette közzé a tajvani hálózati kommunikációs gyártó.

A szakember 11 éve dolgozik a Zyxel kötelékében különböző pozíciókban: a vállalat finnországi és dániai országigazgatója is volt, majd négy évig a cég európai pénzügyi alelnökeként tevékenykedett.

 

“Jannik magasan elismert vezető, aki folyamatosan erős teljesítményt nyújtott és jó eredményeket hozott cégünk számára” – mondta Gordon Yang, a Zyxel elnöke. „Az európai piacról szerzett elmélyült ismeretei pedig csak tovább növelték a pozícióhoz szükséges kompetenciáit, és reméljük hogy az elmúlt öt évéhez hasonlóan további sikereket fog elérni. Jannik a globális vezetéssel szoros együttműködésben fog tovább dolgozni ”- folytatta Yang.

 

Jannik Haargaard a 12 év után távozó Lee Marsdent váltja az elnöki pozícióban, aki új üzleti befektetésein fog tovább dolgozni.

 

„Lee vezetése alatt a Zyxel európai ága a 2012-es 80 millió eurós árbevételről 2016-ra több mint 150 millió euróra emelkedett. Mindig erőteljes profitot hozott a központnak, de 2016-ban különösen kivételes éve volt. Szeretnénk megköszönni neki sokéves szolgálatát, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve.” – tette hozzá Gordon Yang.

 

„A Zyxel európai ágában szervezeti kultúránkat a magas teljesítményre építettük, és itt az idő, hogy újabb célokat tűzzünk ki magunk elé. A partnereinkkel együtt folytatjuk a munkát, és további sikereket akarunk elérni a kis- és középvállalkozások és a szolgáltatást biztosítók szegmensében. Ennek egyik kulcsa a digitális átalakuláshoz történő alkalmazkodás lesz, amit itt a Zyxelnél is kiemelten kezelünk.” – mondta Jannik Haargard.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05