Új, gyorsabb otthoni netcsomagok a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 12. 09:00

A Telekom 2017. augusztus 11-től megújította vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internet-csomagokat vezetett be. Az új konstrukciónak köszönhetően egyre több család, háztartás élvezheti a gyorsabb internet előnyeit. Az új otthoni netcsomagok elérhetőek a Magenta 1 kedvezménycsomagokban is.

A szélessávú vezetékes hálózatfejlesztések eredményeképpen már több mint 2,9 millió háztartásban elérhető a Telekom gyors vezetékes hálózata, amelyből közel 700 ezer gigabit-képes optikai hálózat. A fejlesztések nyomán az ügyfelek számára még jobb minőségű internet-kapcsolatot tud biztosítani a Telekom, ennek leképezése a most bevezetett új otthoni internet-portfólió. 

 

Az új portfólióban 5 féle internet-csomag áll az ügyfelek rendelkezésére. A legnagyobb változatlanul az 1000 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomag, és a már eddig is elérhető 50 megás csomag mellett újonnan bevezetésre kerül egy 100 megás és egy 250 megás netcsomag is. Azok számára, akiknek a lakóhelyén nem érhető el az 50 Mbit/s, a max. 30 Mbit/s sebességű START csomagot kínáljuk. 

 

Az új díjcsomagok a mai naptól választhatók, azok a régi portfólióban lévő előfizetők pedig, akiknek még nem járt le a hűségidejük, szintén válthatnak az új, gyorsabb csomagokra (új hűség vállalásával).

 

Az új otthoni netcsomagokkal együtt megújultak a Magenta 1 kedvezménycsomagok is, amelyek az otthoni és mobilinternetet egyben kínálják.

 

Az új otthoni internet-portfólió kiegészítő elemeként egyre több ügyfél számára nyílik lehetőség nagyobb sebességű internet használatára a gyorsító opció* választásával is.

 

A televízióval rendelkező magyar háztartások 78 százalékának van internetelérése is. 68 százalékuk használja is otthon a netet, sőt 42 százalékuk tévénézés közben netezik - derül ki a Nielsen Közönségmérés idén tavasszal készített, nemrégiben közzétett felméréséből**. A világhálóra azonban egyre kevesebben lépnek fel asztali számítógépükön keresztül, e célra egyre inkább mobileszközeiket használják otthon is. A 18-49 éves korosztály 84 százalékának van már okostelefonja, kétharmaduknak laptopja. Az okostelefont 73 százalék, míg a laptopot 53 százalék használja otthoni internetezésre – tárta fel a kutatás. 

 

A tapasztalatok szerint gyakori az eszközök párhuzamos használata is a háztartásokban.

 

További részletek az új otthoni netcsomagokról: www.telekom.hu/otthoni-internet-dijcsomagok

__________________

*A gyorsító opció mögött egy olyan megoldás áll, amikor egy speciális eszköz segítségével a mobilinternet és a vezetékes internet sebessége összeadódik, és ennek köszönhetően gyorsabban és jobb minőségben lehet netezni.

** http://www.nielsentam.tv/Uploads/Hungary/res_TV_Plusz_2017_hun.pdf

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05