Már elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo Switch készüléken

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 22. 15:18

A Nintendo és PayPal megállapodásának értelmében a Nintendo készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére mától 34 országban áll rendelkezésre a PayPal-es fizetési opció.

A PayPal (Nasdaq: PYPL) online fizetési szolgáltató bejelentette, hogy 2017. augusztus 22-től a PayPal elérhető fizetési opció a Nintendo internetes áruházában, a Nintendo eShopban. A weben, vagy közvetlenül a játékkonzolon keresztül is rendelkezésre álló szolgáltatás ezzel 34 országban válik elérhetővé. 

 

 

A PayPal fizetési opció a márciusban bemutatott Nintendo Switch készüléken keresztül lehetőségeket kínál a tulajdonosoknak, hogy felhasználói fiókjukon keresztül történő vásárlásaik (játékok, egyéb tartalmak) ellenértékét kiegyenlítsék, továbbá a hivatalos Nintendo weboldalon lehetőség van egyenlegfeltöltésre is a Nintendo Switch, a Nintendo 3DS, a Wii U készülékre letölthető szoftverek megvásárlásához.*

 

„A Nintendo eShopban felkínált fizetési opciók kibővítése a világszerte sikeres PayPal szolgáltatásával egy fokozottan kényelmes és a biztonságos fizetési lehetőséget kínál vásárlóinknak. A PayPal jelenleg több mint 200 millió felhasználói fiókkal rendelkezik, ezért abban bízunk, hogy a fizetési opció Nintendo eShopban való megjelenésének köszönhetően világszerte még több fogyasztó ismertheti meg a Nintendo játékok élményét” - kommentálta a hírt a Nintendo.

 

 

A szolgáltatás az alábbi országokban elérhető: Japán, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Bulgária, Svájc, Ciprus, Csehország, Németország, Dánia, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság, Görögország, Horvátország, Magyarország, Írország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Svédország, Szlovénia és Szlovákia.

____________

*A Nintendo Switch, a Wii U, és Nintendo 3DS Nintendo védjegyei.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09