Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 19. 19:45

Szeptember 20-án éjfélig lehet normál áron regisztrálni az idén 18. alkalommal megrendezett Internet Hungary konferenciára, úgyhogy - így 19-én este - joggal idézhetjük a konferencia mottóját azok számára, akik eddig elmulasztották a jelentkezést, azaz: "Késésben vagy?" 

A "Késésben vagy?" kérdés persze nem erről szól, hanem a felgyorsult időről, a piac gyors átalakulásáról, vagy akár az idei konferencia főszereplőiről, a "felforgatókról".
 
Felforgatónak tekintjük azokat a piaci szereplőket, amelyek - új belépőként vagy egy új technológiai, esetleg üzleti innovációt alkalmazva - drámai mértékben átalakítják az adott piaci szegmens évtizedek alatt kialakult viszonyait (diszrupció). Régebbi példákkal élve ilyen volt a gőzgép és az autó megjelenése, vagy később a CD, a DVD, a digitális fényképezőgépek, a mobiltelefon vagy a GPS elterjedése. Ma pedig ilyennek tekinthetjük a legtöbb sharing economy céget, a fintech-et vagy az 5G-t. Terjedésük sebességét gyorsítja, ha a döntéshozók korán felismerik jelentőségüket és időben megalkotják a szükséges háttérszabályozást. Ilyen szabályozási háttér a GDPR (Európai Általános Adatkezelési Rendelet), valamint az online fizetés liberalizációját is lehetővé tévő PSD2. Ezek a pénzügyi szektor mellett (bankok, biztosítók stb.) a kereskedelmre, a marketingpiacra, sőt a médiára is erős, sőt ki lehet jelenteni: drámai hatással lesznek.
 
Az Idei Internet Hungary konferencia mottója éppen ezért lett a "Késésben vagy?" kérdés, amelynek megválaszolására már csak alig egy hetet kell várnunk, hiszen szeptember 26-án Siófokon, a Hotel Azúrban kezdetét veszi a sorban tizennyolcadik Internet Hungary konferencia. Idén, ahogy ezt az elmúlt években is megszokhattuk, ismét két napon át, öt konferenciateremben zajlanak majd folyamatosan és párhuzamosan az előadások és fórumbeszélgetések. A konferencia programja azokat az aktuális piaci/üzleti kérdéseket tükrözi, amik a szakmát a leginkább foglalkoztatják, s hogy ezekből igen sok van, azt az is jelezi, hogy a program szerint kedden nagyjából este nyolcig is eltart majd a szakmai program. A vacsorát követően kilenckor pedig kezdődik a hagyományos zenés buli, amelynek idén is beszédes a címe: Miért legyek áldás, ha lehetek átok is? Fellép a Halott Pénz zenekar, de lesz VegasShowBand diszkókoncert és Yoko Retro Disco is, s éjfélkor idén sem maradhat el a hagyományos Tunki party, azaz a pörköltevés kenyérrel és savanyával.
 
Szerdán az előadások és panelbeszélgetések mellett workshopok is lesznek egy hatodik helyszínen, az Üvegteremben. Pam Didner angol nyelven vezeti majd az „5 egyszerű lépés – az értékesítés hatékonyságának növelése az értékesítés és a marketing összekapcsolásával” című workshopot, Kis Ervin Egon pedig egy másik workshop keretében azoknak igyekszik segíteni, akiknek van egy jó üzleti ötlete, s szeretnék látni, hogy mekkora benne az üzleti potenciál. A workshopokra az internethungary.com/regisztracio oldalon lehet jelentkezni.
 
 
A konferencián való részvételre a https://www.internethungary.com/ oldalon lehet regisztrálni (mint fentebb jeleztük: normál áron már csak 20-án éjfélig), és itt tekinthető meg a konferencia részletes programja valamint a hazai- és külföldi előadók listája is. Már a megszokott Internet Hungary APP is letölthető a telefonokra, ahol kiválaszthatók a kedvenc előadások, amelyekről semmiképp sem késhetünk le...

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

A mesterséges intelligencia már érzékelhetően jelentős hatással bír az IT munkaerőpiacra is, így számos változást hozhat magával az idei évben. Bizonyos munkakörök továbbra is keresettek maradnak, összességében azonban csökkenő tendencia figyelhető meg az IT szakemberek foglalkoztatása iránt - a költségcsökkentés és az AI megjelenése átrendeződést hozhat a piacon.

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50