Tovább bővült a HP Spectre termékcsaládja

forrás: Prím Online, 2017. október 6. 11:46

A vállalat bemutatta a világ legvékonyabb érintő képernyős laptopját  és az első olyan, hétköznapi felhasználásra szánt átalakítható laptopját, ami beépített betekintésgátló képernyőszűrővel rendelkezik.

Tovább bővült a HP prémium termékcsaládja: a vállalat bemutatta a HP Spectre 13 és HP Spectre x360 laptopok új generációját. Az új termékek a legújabb generációs processzorokkal érkeznek, emellett hosszabb akkumulátor élettartammal és karcsú, forgatható képernyővel rendelkeznek, így egy újabb lépést jelentenek a HP prémium PC piaci terjeszkedésében.

 

A világ jelenlegi legvékonyabb érintőképernyős laptopja, a második generációs Spectre 13 a 4K képernyőnek és nagyobb teljesítményű audio rendszerének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználók számára a korlátok nélküli munkavégzést és a tökéletes szórakozás örömét. A kifinomult kialakítású eszközt nyolcadik generációs négymagos Intel Core processzorok hajtják. 

 

 

A HP díjnyertes Spectre x360 laptopja a négymagos, átalakítható eszközök közül a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejét kínálja,  az integrált adatvédelmi képernyőnek köszönhetően fokozott biztonságot nyújt, mindezt stílusos formában és tartós kialakítással. 

 

 

“A HP elhozza a világ legvékonyabb érintőképernyős laptopját és új korszakot nyit az üzemidő, biztonság és dizájn világában” – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Személyi Számítógépek üzletágának EMEA vezetője. “Az új Spectre termékvonal újraértelmezi a prémium PC-k szegmensét, olyan egyedi felhasználói élményt biztosít, amely kreativitásunkat támogatva új lehetőségeket teremt a korábban elképzelhetetlen ötletek megvalósítására.”

 

 „A HP folyamatosan túlszárnyalja a várakozásaimat, amikor lenyűgöző prémium laptopokat hoz létre, olyan tulajdonságokkal, amelyek valóban sokat jelentenek a fogyasztókaknak: teljesítmény, dizájn és üzemidő.” – mondta Patric Moorhead, a Moor Insights & Strategy elnöke és vezető elemzője. „A legújabb Spectre lapotopok továbbra is megmutatják, hogy a vállalat hogyan talál új és izgalmas utakat, hogy lendületet vegyen a prémium PC piacon.”  

 

 

A fantasztikusan vékony HP Spectre 13-ból nem hiányoznak az olyan prémium jellemzők sem, mint a 4K képernyő, a vékony káva vagy a nagy teljesítmény. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

  • Prémium kialakítás: CNC alumíniumból és szénszálból készült, Kerámiafehér és Sötét hamuezüst színekben érhető el, halvány arany, illetve rézszínű polírozott csuklóelemekkel, mikro-szélességű kávával,  Corning Gorilla Glass NBT képernyővel és akár 4K felbontással2. 
  • Élmény az érzékszerveknek: A hangszórók a teljes széltében háttérvilágítással ellátott billentyűzet fölött kaptak helyet a tiszta és éles hang, valamint a kényelmes gépelés érdekében.
  • Hatékonyságra tervezve: Nagy teljesítmény a legújabb, nyolcadik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, adatárolás és helyspórolás az akár 1 TB-os PCle SSD-kkel, illetve gyors multitasking az akár 16 GB-os LPDDR3 memóriával.
  • Hosszabb üzemidő: Az akár 11,5 órás üzemidő és a HP Fast Charge technológia segítségével 30 perc alatt 0 százalékról 50 százalékosra is tölthető akkummulátor. 

 

Az újratervezett HP Spectre x360 laptop tabletté alakítható, miközben négymagos teljesítményt, akár 16,5 órás üzemidőt, valamint új, integrált betekintésgátló képernyőt biztosít. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

  • Finomított, ikonikus kialakítás: A szögletes vonalakkal meghatározott, gondosan megmunkált CNC alumínium gépház természetes ezüst és sötét hamuezüst színekben érhető el, rézszínű, valamint limitált számban halvány vörösarany csuklóelemekkel. 
  • Gyönyörű képernyő: A mikro-szélességű kávába helyezett, tartós, 13 colos képátmérőjű Corning Gorilla Glass NBT képernyő akár 4K felbontást és kivételes vizuális élményt kínál. 
  • Vékony, mégis rendkívüli: A kreatív tervezés és a multitasking szerelmesei értékelni fogják az optimalizált thermal funkciókat, a legújabb, nyolcadik generációs Intel Core i5 és i7 processzoroknak köszönhető teljesítményt, az akár 16 GB-os LPDDR3 memóriát és az 1 TB-os PCle SSD kártya kínálta lehetőségeket, hogy műalkotásokat, értékes emlékeket vagy szórakoztató tartalmakat állítsanak elő. 
  • Biztonság és kényelem: A biztonsági funkciók között megtalálható az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó, így könnyen elérhető és egyetlen gombnyomással aktiválható HP Sure View integrált betekintésgátló képernyő opció Full HD felbontásban is (kizárólag a sötét hamuezüst színű készülékekben), hogy elkerülhető legyen a vizuális hackelés, valamint a HP Wide Vision FHD IR kamera, amely arcfelismerés alapú belépést tesz lehetővé. 
  • Sokoldalú vászon: a Windows Ink Certified toll természetesebb rajzolás és írásélményt nyújt a toll és az érintőképernyő egyidejű használatával. Tabletként való használatkor a toll nyomásérzékeny a pontos rajzolás érdekében, bármilyen üzemmódban. A toll alatt egy beépített USB-C újratölthető akkummulátor található, amely 15 másodperces töltéssel akár 198 perces használatidőt is biztosít. 

 

A Spectre árazása és elérhetősége

  • A HP Spectre 13 Laptop az európai, közel-keleti és afrikai országokban novembertől lesz elérhető 1599 eurós kezdőáron.
  • A HP Spectre x360 2017 novemberétől lesz elérhető az európai, közel-keleti és afrikai piacokon 1299 eurós kezdőáron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05