Magenta 1 All-in prémium kedvezménycsomag a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2017. november 3. 10:19

November 3-tól elérhető a Telekom prémium kedvezménycsomagja a Magenta 1 All-in, mellyel az optikai hálózattal lefedett területen élők közös használat mellett akár 2 gigabit/sec sávszélességgel netezhetnek.

Akik kompromisszumok nélküli korlátlanságra vágynak, azoknak a Telekom megalkotta a Magenta 1 All-in kedvezménycsomagot, mely az otthoni és a mobil szolgáltatások legjavát adja. Az előfizetők november 3-tól a Magenta 1 All-in kedvezménybe meghatározott mobil díjcsomagokkal bevonható két sim kártyával belföldön korlátlanul használhatják a mobiljukat beszélgetésre, üzenetküldésre, internetezésre, vagy akár lassítás nélküli video nézésre is*. Belépéskor, 2 éves határozott időtartamú előfizetői szerződés esetén 50.000 Ft készülékkedvezményt kaphatnak a készülék árából, mindkét bevont mobilra. Illetve 12 hónapot követően évente egyszer új eszköz vásárlására van lehetőség extra 25.000 Ft kedvezménnyel (az adott díjcsomag kombinációhoz igénybe vehető készüléktámogatási összegen felül). ** A kedvezménycsomag eleme a Hoppá Plusz díjcsomag is, mely havi 5000 perc belföldi vezetékes telefonon történő beszélgetést tartalmaz.

 

A Magenta 1 All-in ügyfeleit a csomag igénybevételéhez szükséges, havidíjas All-in extra csomagnak köszönhetően kiemelt ügyfélkezelés illeti meg, így elsőbbségi kiszolgálást kapnak a call centerben, és ha garanciális készülékhiba merülne fel, a Telekom házhoz megy, elhozza a készüléket, megjavítja, visszaviszi és mindeközben kölcsönkészüléket biztosít számukra.

 

A Magenta 1 All-in megrendelői a kedvezménycsomagban részes Szuper Családi HD csomaggal 130 tv csatorna közül válogathatnak, melyek közül 24 HD minőségben biztosítja a határtalan szórakozást és akkor sem kell aggódniuk, ha lemaradnak kedvenc műsorukról, mert három napig korlátlanul visszanézhetik azokat, felvétellel pedig hosszabb távon is rendelkezésükre állnak.  A mozirajongók a havidíjas Moziklub előfizetéssel kedvezményes előfizetésért több mint 2500 filmből kölcsönözhetnek korlátlanul és nézhetik meg azokat akár a mobiljukon is a TVGO segítségével, vagy otthon a két set top box valamelyikén. 

 

Azok az Magenta 1 All-in ügyfelek, akik a Telekom optikai hálózattal lefedett területén élnek, a Telekom legnagyobb, 2 Gbit/s sávszélességű otthoni internetével kapcsolódhatnak a világhálóra.*** A 2000 Mbit/s letöltési sebességet a hálózathoz párhuzamosan kapcsolódó eszközök (pl. notebook, tablet, okostelefon) együttesen tudják elérni. Emellett különösen a feltöltésnél érzékelhető majd komoly változás, mert a csomagban foglalt feltöltési sebesség is jelentős, 500 Mbit/s. A gigás sebességhez a családoknak ajánlott csomag részeként a jelenlegi leggyorsabb technológián alapuló, gigabit-képes wifi-routert biztosít a Telekom. Az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztésének köszönhetően már 760 ezer háztartásban áll rendelkezésre gigabit-képes optika, számukra érhető el novembertől a 2000 Mbit/s sebességű, „Otthoni Internet 2000” elnevezésű csomag, akár a Magenta 1 All-in kedvezménycsomag részeként****.  

 

_________________ 

* a kedvezménycsomag feltétele: két lakossági havidíjas mobiltelefon előfizetés (új vagy meglévő) Mobil Korlátlan és Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval. Mindkét mobiltelefon előfizetéshez továbbá kötelező az All-in Extra csomag igénybevétele. A szolgáltatáshoz 7GB roaming adatforgalom tartozik, amely az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban¬¬ használható fel.

** a kedvezmény igénybevételének feltétele: a az értékesítés alatt lévő legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációra vonatkozóan új 24 hónapos határozott időtartamú szerződést köt, amely bevonva marad a Magenta1 All-in kedvezménycsomagba. Az évi egyszeri, 25 ezer forintos extra kedvezmény igénybevételére az eszközvásárlásnál minden esetben az új, határozott időtartam megkezdésétől számított 12. hónap leteltétől van lehetőség. Amennyiben a vásárlást megelőzően, a vonatkozó mobil előfizetésre vállalt 24 hónapos határozott idő okán előfizető már részesült készülékkedvezményben, a készülékkedvezménynek 24 hónapból még hátralévő időtartamra arányosított része csökkenti az adott díjcsomag kombinációhoz igénybe vehető készüléktámogatási mértékét.

*** amennyiben a hálózati képesség nem teszi lehetővé az Otthoni Internet 2000 díjcsomag biztosítását, akkor az Otthoni Internet 250 csomag vonható be a Magenta 1 All-in kedvezménycsomagba

****Az Otthoni Internet 2000 díjcsomag esetében a kínált letöltési sebesség 2000 Mbit/s, a kínált feltöltési sebesség 500 Mbit/s. A garantált letöltési sebesség 300 Mbit/s, a garantált feltöltési sebesség 50 Mbit/s. A maximális letöltési sebesség több eszköz egyidejű használatával érhető el.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05