A Xerox a technológiai vállalatok legjobbjai között 2018-ban is

forrás: Prím Online, 2018. március 10. 10:06

A Xerox 2011 óta immár hatodik alkalommal került fel a Thomson Reuters 100 Legjobb Tech Vezető (Top 100 Global Tech Leaders, korábban Top 100 Globális Újító) listájára.  A Xerox különösen kiemelkedően teljesített a szabadalmaztatás, a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti hatások területén.

„A Top 100-as listára felkerült cégek mind próbálnak valamiféle megoldást találni a világ problémáira a legújabb technológiák felhasználásával” – mondta Alex Paladino, a Thomson Reuters Technology Practice Group globális ügyvezetője. „Nemcsak korszakalkotó ötleteik vannak, de a megvalósításhoz szükséges eszközök is ott vannak a kezükben.”

 

A Thomson Reuters 5000 techcég közül a Top 100 kiválasztásához egy új algoritmust használt, mely lehetővé tette a pénzügyi teljesítmény, a vezetői és befektetői bizalom, a kockázat és ellenállóképesség, a humánus és társadalmi felelősségvállalás, a környezeti hatás és a reputáció vizsgálatát.

 

„A Xerox története bizonyítja, hogy innovációink mindig is társadalmi és környezeti szempontokat figyelembe véve valósultak meg” – mondta Steve Hoover, a Xerox műszaki vezérigazgatója. „Egy új technológiai mérföldkőhöz értünk, a fizikai és a digitális világ találkozópontjához, mely képes lesz teljesen megváltoztatni mindennapi munkánkat.”

  

A Palo Alto Research Center (PARC), a Xerox Research Centre of Canada és a Wilson Center for Research and Technology folyamatosan azon dolgozik különböző kutatási és fejlesztési tevékenységeivel, hogy megteremtse a következő generációs digitális munkahelyeket, a munkafolyamatok automatizációját és a dokumentumnyomtatáson túli területeket. Tavaly a vállalat bevezette a piacon a ConnectKey platformot, mellyel a nyomtatók és a multifunkciós eszközök összekötése megvalósult, és okos eszközökként mint munkahelyi asszisztens funkcionálhatnak. A Xerox alkalmazásfejlesztőkkel is együtt dolgozik, hogy a cég nyomtatókra készült applikációi a mindennapos irodai tevékenységeket koordinálják és automatizálják.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05