Borys Szyc filmsztár oktatta a Women Startup Competition résztvevőket Varsóban

Henger Attila, 2018. április 4. 17:13

A Women Startup Competition harmadik helyszínén Varsóban nem más mint  Borys Szyc neves lengyel színház- és filmszínész oktatta a csapatokat a helyes színpadi szereplésre. 

A versenyt a Yosh.Al nyerte meg, akik a divattal foglalkozó webshopok számára nyújtanak egyedi megoldásokat. Intelligens chatbotokkal, vizuális kereső motorokkal és predektív ajánló rendszerrel személyre szabott automatizált prefrenciák és vásárlói profilok felépítésével segítenek növelni a személyre szabott értékesítések számát.

 

A második helyen a 1000realities csapata végzett, akik az AR és VR technológián alapuló, olyan magával ragadó interaktív alkalmazásokat és szoftvereket készítenek, amelyek minden felhasználói igényt kielégítenek.

 

A harmadik helyezett pedig a Nudelta végzett, akik forradalmasítanák az ügyviteli és könyveléstechnikai anyagok digitalizálási világát.

 

Különdíjat ajánlott fel Mindspace befektetője Mariusz Kozlowski, melyet a Fasadio nyert akik épületek újszerű digitális homlokzati kivitelezésére adnak gyors tervező és ellenőrző eszközt.

 

A következő elődöntő április 5-6-án kerül megrendezésre Londonban, április 27-28-án pedig Budapestre látogatunk. A jelentkezés még nyitva áll azoknak a startupoknak a számára, amelyeknél az alapító tagok legalább 50%-os arányban nők vagy női ügyvezetővel rendelkeznek. A további elődöntők listáját, és a jelentkezéshez szükséges információkat a hivatalos oldalon érhetők el. Keresse fel, a www.womenstartupcompetition.com oldalt.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05