Új marketing- és operatív igazgató a Microsoft Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2018. április 30. 11:23

Csanak Gabriella tölti be 2018. május 1-től a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatói pozícióját. Elődje, a cégtől március 5-én távozott Grósz Judit az RTL Klub digitális- és üzletfejlesztési igazgatójaként folytatja karrierjét.

Gabriella több mint 20 éves magyar és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, elsősorban üzlet- és termékfejlesztés, marketing kommunikáció, valamint értékesítési területeken. Az elmúlt években vezető beosztásban dolgozott banki, ICT és FMCG szektorban a Citibanknál, Raiffeisen banknál, a T-Systemsnél és a Sara Lee Douwe Egbertsnél.

 

„A vállalatokat, sőt az egész társadalmat érintő digitális átalakulás, a jelen egyik legmeghatározóbb kihívása. Ennek a folyamatnak az egyik kulcs szereplője az ICT szektor. Egyik elsődleges feladatomnak épp azt tekintem az új pozícióban, hogy elősegítsem a jövő technológiáinak elterjedését a hazai piacon nem pusztán annak technikai, hanem humán aspektusát is szem előtt tartva” – fogalmazott Csanak Gabriella.

 

A Microsoft Magyarország olyan eszközöket és szolgáltatásokat nyújt a vállalatoknak, melyek elősegítik digitális transzformációjukat és termékeik sikeres piaci bevezetését. A digitalizáció nemcsak technológiai, hanem társadalmi és gazdasági paradigmaváltást is jelent, hiszen teljesen új közösségi platformok és gazdasági ökoszisztémák kialakulását segíti elő, de akár az emberi civilizáció néhány alapvetését is újraírhatja.

Kulcsszavak: +céginfo Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09