A Forrester Research végpont-biztonsági jelentésében a Check Point Software a vezető vállalatok között szerepel

forrás: Prím Online, 2018. június 28. 13:50

A SandBlast Agent Complete Endpoint Protection az elérhető legmagasabb pontszámot kapta a rosszindulatú programokkal szembeni védelem, az adat- és a mobil biztonság terén. 

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldások világszerte vezető szállítóját a Forrester Research legújabb, a végponti biztonságot kínáló termékcsomagokkal kapcsolatos kutatását összefoglaló jelentése, a “The Forrester Wave: Endpoint Security Suites, Q2 2018” a vezető vállalatok közé sorolta. A Check Point SandBlast Agent Complete Endpoint Protection a legmagasabb elérhető pontszámot szerezte a rosszindulatú programokkal szembeni védelem, az adatbiztonság, a mobil biztonság, a külső integráció és a termék támogatás terén, akárcsak a vállalati vízió és fókusz tekintetében. 

 

„A Check Point egy teljes körűen felszerelt, hagyományos, modern megoldásokkal felszerelt csomagot kínál,” - írja a jelentés. „Hálózati biztonsági gyökereivel a Check Point az évek során olyan területeken bővített mint a végpont- és a mobil biztonság, aminek köszönhetően mára olyan végpont-biztonsági csomaggal van jelen a piacon, amely fenyegetéssekkel szembeni védelmet, a fenyegetések beazonosítását, adatvédelmet, végpont menedzsmentet és mobil biztonságot is magában foglal.”

 

A SandBlast Agent Complete Endpoint Protection a legmagasabb szintű fenyegetésekkel szembeni védelmi képességeivel holisztikus megoldást nyújt az ötödik generációs cyber-támadások ellen. A sandboxing és a threat extraction (fenyegetés eltávolítás) révén biztosított proaktív védelmen túl, a SandBlast Agent automatizált nyomozati képességeket is tartalmaz, ami könnyen értelmezhető jelentés formájában ad elemzést a biztonsági eseményekről, és ezzel maximum hatékonyságot nyújt a kármentesítés során. Mindezek mellett a SandBlast Agent dedikált megoldásokat biztosít a zsarolóprogramok ellen és az adathalászattal szembeni védelem terén.

 

„A szervezetek ma már az ötödik generációs cyber-támogatásokkal néznek szembe, így különösen örülünk, hogy az elismert Forrester Wave a vezető vállalatok közé sorolt minket,” - mondta Peter Alexander, a Check Point vezető marketing igazgatója. „Ez a megtiszteltetés is erősíti azt a véleményünket, miszerint a szervezeteknek először a megelőzést kell alkalmazniuk a cyber-biztonság kapcsán, és blokkolni – nem csupán felfedezni – a támadásokat már azelőtt, hogy megtörténnének, miközben egy lépéssel a holnap egyre kifinomultabb fenyegetései előtt járnak.”

 

A SandBlast Agent Complete Endpoint Protection a Check Point teljes mértékben konszolidált cyber-biztonsági architektúrájának, az Infinitynek az integrált része, mely a modern IT minden felületének – beleértve a hálózatot, a végpontokat, a felhőt és a mobil eszközöket – a védelmét biztosítja. A központi ThreatCloud adatbázisból valós időben nyert, fenyegetésekkel kapcsolatos tudás alapján folyamatosan monitorozza a fenyegetéseket valamennyi platformon, egyetlen üvegtáblán keresztül. A jelentés szerint, „összességében azon ügyfeleknél, akik az új technológia és a tradicionális képességek stabil kombinációját keresik egyetlen konzolban, a Check Pointnak a leginkább preferált lehetőségek közé kellene kerülnie.”

 

A teljes jelentés elérhető angol nyelven: https://pages.checkpoint.com/forrester-wave-endpoint.html.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50