Paul Fox lett a Getronics globális értékesítési vezetője és az igazgatótanács új tagja

forrás: Prím Online, 2018. július 28. 11:38

Paul Fox-ot, a Getronics brit és nemzetközi egységeinek vezérigazgatóját nevezték ki a Getronics és a nemrégiben felvásárolt Pomeroy vállalat új globális értékesítési vezetőjévé, emellett a Getronics igazgatótanácsának tagjává is megválasztották. 

Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója ismét egy tapasztalt és eredményes vezetőt helyezett kulcspozícióba, ezzel is folytatva a kijelölt utat, melynek célja, hogy a Getronics a vállalatok digitális átmenetének meghatározó partnerévé váljon világszerte. 

 

Fox 2014 októberében globális üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozott a Getronics-hoz, és 2017 augusztusában lett a Getronics nagy-britanniai és nemzetközi üzleti egységeinek vezérigazgatója. Globális üzletfejlesztési igazgatóként Fox vezette a Getronics globális átállását a digitális megoldásokra, párhuzamosan értékesítési igazgatóként a nagy-britanniai sales tevékenységet is irányította. A Getronics brit és nemzetközi üzleti egységeinek vezérigazgatójaként ő felelt a vállalat globális bevételeinek mintegy 40 százalékáért.

 

Fox sokat bizonyított globális üzleti vezető, a hosszú távú elkötelezettség híve, aki az üzletfejlesztési munkában közismerten céltudatos: ideális vezető a globális értékesítési szervezet élére. Korábban 6 évig a Samsungnál és 10 éven keresztül a Lexmarknál dolgozott, egyre jelentősebb sales pozíciókat betöltve, egészen a legmagasabb szintű nemzetközi menedzsment szerepkörökig. 

 

„A Getronics-nál kezdettől fogva azt tartottam szem előtt, hogy mind a közép-, mind a nagyvállalatokat hozzásegítsem a digitális technológiák használatához, ezzel is támogatva őket növekedési céljaik elérésében. A nagy-britanniai és a nemzetközi Getronics értékesítési vezetőjeként mindig is a növekedésre helyeztem a hangsúlyt, és most alig várom, hogy tapasztalataimat új és kibővített feladatkörömben kamatoztathassam!” – fogalmazott Paul Fox.

 

„Az egész csapat nevében örömmel üdvözlöm Paul-t az igazgatóságban!” – mondta Nana Baffour, a Getronics csoport elnök-vezérigazgatója. „Határozottan hiszek abban, hogy a további növekedéshez és ahhoz, hogy a legjobbak legyünk, a legjobb szakemberekkel kell együtt dolgoznunk és nyitottnak kell lennünk az új megoldásokra. Paul nemcsak osztja a véleményemet, de a Getronics-nál töltött első percétől kezdve eszerint is dolgozik.” – fogalmazott Nana Baffour.

Kulcsszavak: +céginfo Getronics

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50