Mostantól a grúziai nagyfesztiválon is magyarok szolgáltatják a készpénzmentes fizetést!

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 30. 12:38

Georgia, korábbi nevén Grúzia legújabb, épp most zárult zenei fesztiválja is a magyar fintech cég fizetési megoldását választotta, ezzel a hatodik azon országok sorában, ahol a Festipay szolgáltatja a beléptetési és/vagy fizetési rendszert.

A Festipay belépőként és fizetőeszközként is működő chipes karszalagjait használta most zárult fesztiválján a georgiai EchoWaves is. Ez az innovatív megoldás nem csak gyorsabb és egyszerűbb beléptetést és vásárlást biztosít, de a már lezajlott fesztiválok tapasztalatai alapján a látogatók és a kereskedők is nagyon kedvelik, hisz nem lehet elveszíteni, mindig náluk van, és a tranzakcióidő mindössze 2 mp. 

 

A Fekete-tenger partján található üdülőhelyen zajló EchoWaves-t az egyik legnépszerűbb európai fesztivál, az EXIT szervezői támogatják. “Ez a 4 napos fesztivál nagyban hozzájárul majd a régió kulturális és turisztikai fellendüléséhez. Hatására emelkedni fog a beruházások száma a területen, miközben Anaklia a régió elektronikus zenei központjává növi ki magát. Az EXIT tapasztalt szervezőgárdájának útmutatásai alapján az elkövetkező években szeretnénk az EchoWaves-t népszerű nemzetközi kulturális eseménnyé fejleszteni.” – jelentette ki Sandi Kuplen, az anakliai fesztivál operációs igazgatója, majd hozzátette: “Azért kerestük fel a Festipayt, mert pontosan az általuk képviselt innovatív szemléletmódra volt szükségünk a rendezvénymenedzsmenttel kapcsolatban is.” -tette hozzá Sandi Kuplen igazgató.

 

 

Az eurázsiai országban a Festipay révén most először jelent meg ez a fizetéstechnológiai újítás, a karszalagba épített NFC-chip, amely kombinált beléptetésre és fizetésre is alkalmas.

 

„Az EchoWaves fesztiválon most debütált integrált beléptetési és fizetési megoldásunk technológiai szempontból is a világ élvonalába helyezte ezt a rendezvényt.” – hangsúlyozta Kaderják Dániel, a Festipay Zrt. vezérigazgatója, aki személyesen van jelen Anakliában az integrált karszalag georgiai bevezetésén. “Különösen nagy öröm nekünk, hogy ebből a régióból is érkezett egy együttműködési felkérés, mivel Georgia és Magyarország történelmében és kulturális hagyományaiban is több közös találkozási pont van. Remélem, hogy ebből az együttműködésből egy hosszú távú, virágzó munkakapcsolat lesz” - tette hozzá a Festipay vezetője.

 

 

A rendezvényen a Festipay-en túl az európai rendezvényszcéna egy másik piacvezetője is képviseltette magát. Az Egyesült Királyságban alapított LIVE IT több, mint 5 éve biztosítja a ticketinget európai nagyfesztiválokon. Kenton Ward vezérigazgató így számolt be a 4 nap tapasztalatairól: "Nagy örömünkre szolgál, hogy sikeresen kezeltük az EchoWaves jegyértékesítését, a ticketing platform integrálása a Festipay rendszerébe lehetővé tette, hogy a fesztiválon résztvevők online jegyeket vásároljanak és készpénzmentes fizetést lehetővé tevő integrált karszalagokat kapjanak érkezésükkor, mely lehetővé tette a marketing és promóció folytatását az esemény ideje alatt is."

 

Az EchoWaves szervezői és a mögöttük álló EXIT-es tanácsadói csapat tehát élvonalbeli, már sokszor bizonyított partnerekre bízta a rendezvénymenedzsmentet. Zavartalanul folyt a 4 napos esemény, a ticketingtől a készpénzmentes fizetést biztosító chipes karszalagig minden a legkorszerűbb világsztenderdek szerint zajlott Georgia legfiatalabb fesztiválján.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05