Megújult a PayPal mobil applikáció

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 7. 15:11

Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata Android és iOS operációs rendszerekre. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénz küldést és fogadást.

A PayPal Holdings, Inc. bemutatta frissített mobil applikációját Android és iOS operációs rendszerekre. Az alkalmazással továbbra is gyors, egyszerű és biztonságos módon küldhetünk vagy fogadhatunk pénzt a világ bármely pontjáról: a fejlett hitelesítési rendszer, a napi 24 órás csalásellenőrzés és az azonnali értesítések révén a felhasználók mindig biztonságban tudhatják a pénzüket. 

 

 

Az alkalmazás letisztultabb megjelenésének köszönhetően mostantól még könnyebb a pénz küldése és fogadása (mindig elérhető lesz a kezdőképernyőn), az egyenleg ellenőrzése, az értesítések megtekintése, továbbá egyszerűbb lett a fotók hozzáadása és személyre szabása a névjegyzékben (így még biztosabb, hogy a megfelelő személynek küldünk pénzt).

 

Az újratervezett PayPal mobilalkalmazás már elérhető Magyarországon és a kiválasztott piacokon Android és iOS operációs rendszerekre. 

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50