CEBIT 2019 – még több újdonság

forrás: Prím Online, 2018. október 4. 16:37

A Hannoverben évente megrendezett CEBIT, 2019-ben még több újdonsággal jelentkezik, mint eddig. Ötnapos, ultramodern és sokszínű lesz.

A CEBIT 2018-ban debütált új formájában: kiállítás, konferencia és fesztivál egyben. A kísérlet sikeresnek bizonyult, olyannyira, hogy a jövő évi tervek is csak kivitelezésre várnak. A kiállítók közül máris sokan átvették, alkalmazták az új megoldásokat.

 

Leszögezhető, hogy a kiállítás formai frissítése egy üzletileg hatékony és sikeres döntés volt, mely biztosítja a további fejlődést, növekedést. Az Európában egyedülálló esemény szervezőinek rövidtávú célja a kiállítás pozíciójának megerősítése a kontinensen.

 

A Deutsche Messe arra törekszik, hogy támogassa az üzleti élet és a társadalmi folyamatok digitális átalakítását. A CEBIT az informatikai szakemberek és a digitális döntéshozók tájékoztatására és útmutatásra szolgál az értékesítés, a marketing, a HR és a pénzügyek terén. Ez a program összekapcsolja a digitális jövő alakításában érintett valamennyi résztvevőt – nagyvállalatokkal, kkvkal, kezdő vállalkozásokkal, informatikai szakemberekkel, IT területen működő döntéshozókkal, befolyásos személyiségekkel, és így tovább.

 

 

A 2019-es CEBIT három részből áll: d!expo, d!talk, d!campus.

 

„Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az új munkamódszerek, az AI, a blockchain technológia, a marketing és az értékesítés automatizálási megoldásai és számos más kulcsfontosságú technológia piacképes és minden típusú és méretű vállalat számára elfogadható legyen" - magyarázta Frese.

 

A "Digitized Services" nevű kiállítás – program a programban – bemutatja az IT szolgáltatási platformokat, és feltárja e folyamat szolgáltatási szektorra gyakorolt hatásait. A látogatók megismerkednek az olyan megoldásokkal is, amelyek számos digitális tudományterületet magukba foglalnak, beleértve az AI-t, a blockchaint, az adatelemzéseket és a kiberbiztonságot.

 

Jövőre a felhasználóipar lesz a leghangsúlyosabb témakör, amelyet alapjaiban formál át a digitalizáció.

 

"A Future Mobility nagy sikert aratott, köszönhetően a velünk szorosan együttműködő partnervállalatoknak. Bemutatták a mobilitást mint szolgáltatást, valamint azokat a technológiákat és szolgáltatókat, amelyek központi szerepet játszanak ezen a piacon.


A CEBIT 2019 hasonló módon mutatja majd be és tárja fel a digitális átalakítás hatását más felhasználói iparágakra, például a biztosításra, az egészségügyi ellátásra, valamint az állami szektorra is." – tette hozzá Frese.

 

A CEBIT 2019 reggel már 9 órától mindennap látogatható este 6 óráig, hétfőtől péntekig, kivéve a d!campus-t, amely minden este 22 óráig várja a látogatókat.

 

A CEBIT 2019 belépőjegyei már kaphatók. A teljes rendezvényre szóló jegy ára 100 €, a napijegy ára 50 €, míg az esti jegyek (érvényesek a 16 óra utáni belépésre) és a teljes rendezvényre szóló jegyek a diákok számára 25 euróba kerülnek.

 

A CEBIT 2019. június 24-től június 28-ig tart.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05