Már több mint 20 ezren töltötték le az EP-választási applikációt

forrás: Prím Online, 2019. május 19. 11:50

Alig egy nap alatt több mint 20 ezer mobiltelefonra töltötték le azt a magyar mobilapplikációt, amely az Európai Parlamenti választásokon induló pártok programját hasonlítja összes. Ezzel az alkalmazás a legnépszerűbb magyar applikáció lett a héten a magyar felhasználók körében. A Szavazapp játékos formában segít az embereknek, hogy a EP-kampány legfontosabb kérdéseiben állást foglalhassanak.

Az alkotóknak az alkalmazással az volt a célja, hogy minél több magyar embernek meghozzák a kedvet az EP-választáshoz. Úgy tűnik, nagy népszerűségnek örvend a 15 pontos kérdőív, amely többek között a bevándorlás, az oktatás, a gazdaság, az oktatás és az emberi jogok témakörében fogalmaz meg állításokat. Ezekről az állításokról kell eldöntenie a felhasználónak, hogy mennyire ért egyet velük, vagy mennyire nem. A 15 kérdés megválaszolása után az applikáció megmutatja, melyik párt programja áll a felhasználóhoz a legközelebb, és melyik a legtávolabb.

 

Az applikációt Budapesten már több mint 8000 ezren letöltötték, ezután Pest, Baranya és Veszprém megyében a legnépszerűbb az alkalmazás. Magyarországon ez az egyetlen választási mobilapplikáció, amely bárki számára letölthető. A Szavazapp alkotói már több országos választási kampány idején készítettek hasonló tesztet, hogy ezzel is népszerűsítsék a szavazás intézményét, és minél több embernek meghozzák a kedvét a szavazáshoz.

 

Amennyiben az applikáció felkeltett az Önök érdeklődését is, kérem, számoljanak be róla, hogy minél több emberhez eljuthasson, és minél több ember állást foglaljon május 26-án. A korábbi beszámolókat nagyon köszönjük!

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50