A magyar felhasználók számára is elérhető a Nike új alkalmazása

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 24. 12:33

A Nike augusztus közepén bejelentette, hogy a Nike Alkalmazás (Nike App) Magyarországon is elérhetővé vált a felhasználók számára. Az innovatív platform első körben Franciaország, Németország, Japán, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Nagy-Britannia és az USA területén debütált, augusztus 15-től pedig további 13 európai országban vált elérhetővé a felhasználók számára. 

A vásárlási élmény forradalmasításával a Nike Alkalmazás számos előnnyel kecsegtet a NikePlus tagok számára – ilyen a saját virtuális üzlet kialakításának lehetősége, a világ legjobb sportolóival készült tartalmak megtekintése, a meghívók exkluzív eseményekre, vagy a korai hozzáférés a legújabb termékekhez (pl. Nike Joyride), még a hivatalos drop előtt. Az alkalmazás idén még két újdonsággal bővül, amelyek tovább formálják a bolti és az digitális vásárlási élményt.

 

Az első ilyen funkció a Nike Fit lesz. Az iparágban elsőként, ez az új technológiai megoldás az okostelefon kameráján keresztül történő szkenneléssel segít kiválasztani a tökéletes cipőméretet és a lábformához legjobban passzoló stílusokat, modelleket. Az alkalmazás ezt a gépi látás (computer vision), data science, gépi tanulás (machine learning), mesterséges intelligencia és ajánlási algoritmusok szabadalmaztatott kombinációjával hajtja végre. A Nike Alkalmazás vendég módja (guest mode) lehetővé teszi majd barátok vagy családtagok lábának a szkennelését is, ezzel segítve akár az ajándékvásárlást is.

 

A Nike Fit otthon, az okostelefon kameráján keresztül és a Nike üzletben egyaránt elérhető lesz. A bolti technológia részeként egy speciálisan kialakított szőnyeg is segít abban, hogy a lábunkra legjobban passzoló Nike cipőt választhassuk ki.

 

A Nike megkezdte a Nike App at Retail magyarországi bevezetését is, amelynek funkciói fokozatosan, az idei és a jövő év folyamán válnak elérhetővé. A Nike App at Retail egy egyéves kutatómunka eredményeként jött létre. A technológia a NikePlus tagok igazi vásárlótársa: ötvözve a digitális és fizikai vásárlás élményeit, személyre szabott Nike szolgáltatásokat, termékeket és élményeket nyújt a Nike üzletekben vásárlók számára.

 

„A Nike-nál célunk, hogy szoros kapcsolatot alakítsunk ki tagjainkkal, miközben ötvözzük mind a fizikai, mind a digitális kereskedelmi élményeket. Személyre szabott, többcsatornás vásárlási élményt nyújtva a Nike Alkalmazás éppen ezt teszi, miközben az eddiginél is közelebb hozza a vásárlókat a márkához. Ezzel az alkalmazással ez az élmény 13 európai ország több millió vásárlójának vált most elérhetővé, hogy kiszolgálja sportos életmódjukat, amikor, ahol és ahogy ők kapcsolatba szeretnének lépni a Nike-val” – mondta Joris van Rooy, a Nike alelnöke és a Nike Direct EMEA ügyvezetője.

 

Augusztus 15-től a Nike Alkalmazás az alábbi funkciókat tartalmazza:

  • NIKEPLUS UNLOCKS: A Nike legjobbja, minden NikePlus tagnak. Korai hozzáférés új modellekhez, exkluzív shop csak itt található termékekkel, és meghívások a kizárólag NikePlus-tagoknak szóló eseményekre és élményekre.
  • BEHIND THE SCENES: Exkluzív tartalmak és tippek a világ legjobb sportolóitól és Nike tervezőktől.
  • YOUR PERSONAL STORE: Egy személyre szabott üzlet – gyors és biztonságos fizetéssel és ingyenes szállítással.
  • RESERVED FOR YOU: Lehetőség arra, hogy a kinézett terméket a megfelelő méretben lefoglalhassuk, hogy biztosan ne maradjunk le a kedvenc darabjainkról.
  • RESTOCKS: Néha a sold-out termékek limitált számban visszatérnek. Ilyenkor az elkötelezett felhasználók és azok, akik az első fordulóban megpróbáltak vásárolni, elsőbbséget élveznek.
  • EARLY ACCESS: Információ olyan új termékekről, amelyek más Nike csatornákon még nem publikusak.
  • SPECIAL EVENTS: A tagok meghívót kapnak a Nike exkluzív eseményeire és bolti vásárlásaira.
  • LATEST TRENDS: Tippek a világ leghíresebb stylistjaitól a szezon aktuális trendjeiről.
  • BIRTHDAY PRESENT: Minden Nike Alkalmazás felhasználó 25% kedvezményben részesül a születése hónapjának elején.

 

A Nike Alkalmazás már elérhető iOS és Android eszközökön egyaránt. További információk elérhetők a Nike weboldalán: https://www.nike.com/hu/hu_hu/c/nike-plus/nike-app

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50