Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 15. 10:12

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

A nyár záróakkordjaként augusztus 14.-től 31.-ig három dokumentumcsatorna dekódolásával is megajándékozza nézőit a UPC Direct. A Viasat World médiavállalathoz tartozó kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben az időszakban minden előfizető számára elérhetővé válik. Vagyis mind a legmagasabb Plus HD TV csomagban lévő Viasat Explore és Viasat Nature, mind a Medium TV csomagtól elérhető Viasat History már Light TV előfizetői csomagtól megjelenik majd erre az időszakra. 

 

A nyitott időszakban az adrenalinfüggők álmai valóra válnak a Viasat Explore segítségével: 

 

Hatalmas folyók

Augusztus 15. 20:10

A felfedező, tudós és extrém horgász, Jeremy Wade. is megállapította, drámai változás zajlik jelenleg a világban: az elmúlt 40 évben látott csúcsragadozók vélhetően eltűnnek a folyórendszerekből. A Hatalmas folyók című kutatósorozatban Wade egy olyan világkörüli kalandra indul, amely során megvizsgálja a Föld hat legikonikusabb folyójának (köztük a Dunának!) állapotát.  

 

Ausztrál aranyásók

Augusztus 20. 21:45

A legújabb évadban az aranyásók keménymagjához csatlakozhatnak a nézők, amint életük hazárdjátékát játszák, hogy megüssék a főnyereményt. Ebben a felvonásban a rajongók igazi harcnak lehetnek szemtanúi, hiszen hét csapat indul útnak, hogy megtalálják a legnagyobb rögöket. Ahogy a kincsek mérete, úgy az arany ára is új csúcsokat dönt eközben. Vajon ki kapja végül a legnagyobb aranyásó címet?  

 

A cukiságfaktor is beköltözik az otthonokba a Viasat Nature-nek köszönhetően: 

 

A Yorkshire-i állatorvos

Minden hétköznap 16:25-től

A legújabb évadban a műsorvezető, Julian Norton Boroughbridge-be, illetve a híres Skeldale Állatorvosi Központba is elkalauzolja a nézőket. Az állatorvosok és a személyzet számára itt nincs túl nagy, vagy túl kicsi állat – mindenkinek segítenek! Legújabb történeteikben az új ismereteken kívül megható pillanatoknak lehetnek a nézők szemtanúi, miközben a gyönyörű Yorkshire tárul eléjük. 

 

Vad Kanada

Augusztus 16. 14:00

Mesés tájak és látványos vadvilág: ez Kanada! A Föld legnagyobb észak-déli kiterjedésével büszkélkedő országa, amely egyben a világ leghosszabb partvonala címet is elnyerte – három óceánnal is találkozik Az emberek mellett állati és növényi fajok százai hódították meg a jégpáncél alól felszabadult területet – a jávorszarvasok és pézsmatulkok gyakori látványt nyújtanak azokon a pusztákon, amelyeket mi ma Kanadának hívunk.

 

A történelem rajongóinak újdonság lehet a Viasat History augusztusi kínálata, amely mindennap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anne Frankről, Kolombusz Kristófról, de a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is szerezhetnek ismereteket. 

 

A Viasat Explore az 72-es, a Viasat History az 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt. 

 

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalának követői a szóban forgó csatornákhoz kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehetnek.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

10 NASA találmány, melyek ma már hétköznapinak számítanak

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is gondolnánk, hogy a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll kifejlesztésük mögött. A National Geographic összegyűjtött 10 olyan forradalmi találmányt, melyet a kezdetekben az űrkutatásban használtak, de később gyökeresen alakították át az emberek életét.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09