Tulajdonosváltás a Veracompnál

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 7. 15:04

A Veracomp a teljes értéknövelt disztribúciós üzletágának eladásáról állapodott meg az Exclusive Networks-szel. A tranzakció még hatósági jóváhagyásokra vár, és várhatóan 2020. negyedik negyedévében zárul le.

A Veracomp, amely közvetlenül tíz, áttételesen pedig tizenkilenc közép-kelet-európai országban van jelen, az Exclusive Networks számára új piaci lehetőségekhez ad hozzáférést az EMEA régión belül. A globálisan működő Exclusive Networksnek jelenleg 50 irodája van világszerte, és szolgáltatásait több mint 100 országban kínálja.

 

A Veracomp az üzleti és technológiai tanácsadásra építette pozícióját, mint a közép-kelet-európai térség legnagyobb tiszta értéknövelt disztribútora, és erős képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy üzleti partnereit további növekedéshez segítse ebben a régióban.

 

"Az Exclusive Networks története Európában kezdődött, és miközben világszerte terjeszkedünk az EMEA és APAC régiókban, valamint Észak-Amerikában, itt az ideje Közép- és Kelet-Európában is megvetni a lábunkat, ami mindig is szerepelt a növekedési terveinkben" - mondta Olivier Breittmayer, az Exclusive Networks vezérigazgatója. „Egy már felépült disztribúciós csoport megszerzése a legjobb módja annak, hogy felgyorsítsuk jelenlétünket ebben az új régióban, és nagy lehetőségeket látunk stratégiai szállítóink és GSI-partnereink számára, amikor a Veracomp erős alapjaira építünk. A két szervezet között már most erős a kulturális és operatív összhang, de tervünk - mint mindenütt - a folyamatos siker támogatása, nem pedig új struktúrák bevezetése. Ez érinti például a Veracomp kulcsfontosságú menedzsmentjét, amely továbbra is a jelenlegi szerepkörében marad a folytonosság biztosítása és a gyorsított növekedési terv végrehajtása érdekében. A Veracomp csaknem 30 éves működése alatt hatalmas tapasztalatra és kiváló hírnévre tett szert, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ezt az örökséget kiegészítsük azzal, hogy fejlett globális kiberbiztonsági infrastruktúra-szakértelemünket és értékalapú szolgáltatásainkat kiterjesztjük a partnerek, az ügyfelek és az alkalmazottak javára."

 

A Veracomp partnerei számára az a tény, hogy a vállalat az Exclusive Networks részévé válik, garantálja a meglévő együttműködési feltételek fenntartását, valamint az öt kontinens különböző érett és feltörekvő piacainak globális működéséből származó széleskörű technológiai és marketing kompetenciákhoz való hozzáférést.

 

"Ez egy nagyon pozitív előrelépés a Veracomp és mindenki számára, aki kapcsolódik az üzlethez" - mondta el Adam Rudowski, a Veracomp vezérigazgatója. „Az Exclusive Networks-szel való összefogás azt mutatja, hogy a mi megközelítésünk működőképes volt, és lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáadjuk szakértelmünket egy valóban globális szervezethez, miközben továbbra is a növekedést és az értékesítési csatornánk számára nagyobb érték teremtését célozzuk meg. Remek lehetőségek nyílnak a meglévő és potenciális szállítói és viszonteladói partnereink számára a bővülésre a közép-kelet-európai régióban, és munkatársaink új fejezetet nyithatnak a Veracomp eddig is fantasztikus sikertörténetében."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05