A legvonzóbb munkaadók között a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 09:39

Bekerült a világ 50 legvonzóbb munkaadója közé mérnöki és IT területen a Schneider Electric az Universum Talent Survey felmérése alapján. A lista összeállításához a világ 12 országában közel negyedmillió, üzleti és mérnöki tanulmányokat folytató hallgató értékelését vették figyelembe.

A világ legvonzóbb munkaadói közé tartozik a Schneider Electric: az energiagazdálkodás digitalizálásában élenjáró cég a mérnöki és az informatikai területet vizsgálva a 48. helyen végzett az Universum legfrissebb toplistáján. A munkáltatói márkaépítéshez kapcsolódó tanácsadással és szolgáltatásokkal foglalkozó cég a világ 12 legerősebb gazdaságában összesen 235 ezer, üzleti, valamint mérnöki tanulmányokat folytató hallgató véleményét kérte ki a rangsor összeállításához. A hallgatók 40 szempont alapján értékelték a munkaadókat, és a felmérés feltárta azt is, hogy milyen tényezőket tartanak a legfontosabbnak a munkavállalással kapcsolatos döntéseik meghozatalakor. 

 

A Schneider Electric a tavalyi rangsorhoz képest több piacon is jelentős előrelépést mutatott fel, a cég kategóriájában a legmagasabb értékelést Törökországban (41.), Szingapúrban (42.) és Kínában (44.) érte el. „Igazán büszkék vagyunk arra, hogy ismét ott vagyunk a TOP 50-ben” - mondta el Tina Mylon, a vállalat tehetséggondozásért és sokszínűségért felelős senior alelnöke. „Szeretnék köszönetet mondani ezúton is minden, a munkáltatói márkaépítéssel és az egyetemi kapcsolatokkal foglalkozó csapatunknak világszerte, akik új szemléletet hoztak abban, hogyan tudunk vonzóak lenni vállalatként a hallgatók számára, ami különösen nagy kihívást jelentett 2020-ban, hiszen a pandémia miatt teljes mértékben digitális csatornákra kellett átállnunk. Ez nagyon jó alapot ad nekünk, amire 2021-ben is építhetünk, és megtaláljuk a módját annak, hogyan lehetünk vonzóak a tehetségek számára” - fűzte hozzá Tina Mylon. 

 

A Schneider Electric elkötelezett abban, hogy a hallgatók számára lehetőséget biztosítson az iparág megismerésére és a jövőbeli karrierlehetőségek felfedezésére. A diákok számos módon léphetnek kapcsolatba a céggel, és a vállalat arra törekszik, hogy a munkavégzés új módjait dolgozza ki, így továbbhaladva a digitalizáció útján. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05