A UPC Direct kihagyhatatlan ajánlattal készül az ünnepekre

forrás: Prím Online, 2020. november 3. 10:59

A UPC Direct visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál új előfizetőinek. Most éri meg igazán a szolgáltatóhoz szerződni: az akció keretében ugyanis az új előfizetők 3 hónapon át a szolgáltató kínálatában szereplő csaknem összes csatornát elérhetik.  

A UPC Direct az év végéhez közeledve ismét új meglepetésekkel kedveskedik a filmek, sorozatok, tévéműsorok rajongóinak. Érdemes áttekinteni az új ajánlatokat, hiszen november 2-tól a szolgáltató kínálata megújul: a Medium HD TV csomag akár 91, a Plus HD TV pedig akár 118 csatornája közül válogathatnak a nézők. 

 

A UPC Direct meglepetéseként most minden új előfizető 3 hónapon át ajándékba kapja a szolgáltató prémium mozicsatornáit, melyek tartalmazzák az összes HBO, Cinemax és FilmBox prémium csatornáit - ez mintegy 12 mozicsatornát jelent. Az előfizetők továbbá erre a 3 hónapra ingyenes hozzáférést kapnak az HBO GO és FilmBox Live tartalmaihoz is: így az HBO GO-val 2500 órányi műsorhoz, saját gyártású HBO tartalmakhoz férhet hozzá az előfizető, és kiemelt műsorokat tekinthet meg akár premier előtt.  A FilmBox Live mintegy 11 csatornát kínál, több mint 1000 filmmel videótárában. 

 

 

Az ajándék időszak után a prémium mozicsatornákhoz való hozzáférés automatikusan megszűnik, lemondás nem szükséges, további kötelezettséggel nem jár. Akik szeretnék továbbra is élvezni az izgalmas filmkínálatot előfizethetnek a FilmBox Pak, HBO HD Pak és Cinemax Pak csomagokra.

 

A minden UPC Direct előfizető számára ingyenesen elérhető UPC Direct Now applikáción keresztül pedig már közel 82 csatorna lesz nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek. Az applikáció segítségével senki sem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, mert számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható, az interaktív műsorújságban pedig emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz. Ráadásul az október közepétől elérhető NatGeo videótár is színesíti az applikáció kínálatát, mely mintegy 400 videót tartalmaz 35 témakörben. A világszínvonalú videótár elsőként és egyelőre kizárólag a UPC Direct előfizetői számára érhető el Magyarországon.

 

Az új ajánlatokat ePackkel is igénybe lehet venni. Az ePack a UPC Direct elektronikus és egyben környezetbarát számlacsomagja, melyet a szolgáltató azért hozott létre, hogy előfizetőinek könnyebbséget és érintésmentességet nyújtson előfizetésük kezelése során. Az ePack keretében az előfizetők elektronikusan kapják számlájukat, melyet kényelmesen és könnyedén, pár másodperc alatt fizethetnek be akár a szolgáltató My UPC Direct elnevezésű ügyfélportálján keresztül, és ha így tesznek, még havi díjkedvezményben is részesülhetnek. Az online portál nem csupán befizetési lehetőséget kínál: az ügyfelek virtuálisan intézhetik egyéb ügyeiket, például frissíthetik smart kártyájukat vagy ellenőrizhetik számlaegyenlegüket.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05