December 5-én idul a Razer európai versenysorozata

forrás: Prím Online, 2020. november 30. 16:19

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a Razer Invitational - Europe (RI-Europe) nevű, a maga nemében legnagyobb EU-beli nyílt bajnoksággal bejelentette globális esport sorozatának következő állomását.

Az év elején megtartott, első Razer Invitational - SEA hatalmas sikere, valamint az épp zajló Razer Invitational - LATAM-ot kísérő izgalom és szenvedély által hajtott Razer Invitational sorozat világ körüli turnéja a legújabb, Európában most induló rendezvénnyel folytatódik. A nyílt és befogadó Fortnite versenyek sorozatában az eltérő képességű játékosok - függetlenül attól, hogy először versenyző amatőrök, tapasztalt játékosok vagy sokat látott profik - a régió leghíresebb sztár-streamereivel összefogva szállhatnak harcba a pénz- és hardverdíjakért.

 

"A délkelet-ázsiai és latin-amerikai Razer Invitational rendezvények során 16 ország több ezer játékosát hoztuk össze, hogy olyan nyílt bajnokságokon versenyezzenek, amelyek rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak a közösség részéről." - nyilatkozta Zuber Mohammed, a Razer marketing igazgatója. „Adta magát a következő lépés, hogy a kezdeményezést a világ más régióiban is elterjesszük, és már alig várjuk, hogy az európai játékosok is feliratkozhassanak a saját, személyes Razer Invitational versenyükre. Tudjuk, hogy imádni fogják a versengést, és annak lehetőségét, hogy egy nagyszabású esemény keretein belül fejlesszék képességeiket. Ki tudja, talán felfedezzük a következő Bughát vagy Zay-t is! ”

 

 

Egy nagy európai esport bajnokság minden játékos és rajongó számára 

Az elmúlt évek során Európában ugrásszerűen megnőtt az esportok népszerűsége, így mostanra a világ legjobb esportolói közül többnek is ez a régió ad otthont. Mivel a jól bejáratott, nagynevű globális csapatok helyi játékosokat szerződtetnek, az új csapatok pedig figyelemreméltó sikereket érnek el a globális színtéren is, az esportok szurkolói emlékezetes és ádáz versengéseknek lehettek tanúi. Most a Razer a következő szintre emeli az esportokat az RI-Europe rendezvénnyel, amely egy új, a szokásos esport bajnokságokkal szemben támasztott elvárásokat messze felülmúló versenyt kínál a játékosok és a közösség számára. A játékosok Európa minden tájáról jelentkezhetnek és versenybe indulhatnak, hogy büszkén képviseljék osztagukat, csapatukat és nemzetüket egy teljesen online, virtuális eseményen.

 

A lehető legnyíltabb részvétel mellett megtartott RI-Europe versenyek minden idők egyik legnépszerűbb battle royale játékában, a Fortnite-ban dőlnek el. A Razer úgy döntött, hogy az egyre népesebb európai Fortnite közösséget egy 6 hétig tartó, intenzív versennyel támogatja, amelynek hetente megrendezésre kerülő bajnokságain akár 5000 versenyző küzdhet meg a pénznyereményekért, valamint a Razer és társszponzorai - az IntelTM, a SeagateTM és a PringlesTM - által felajánlott tárgyi nyereményekért.

 

Az RI-Europe december 5-én indul egy kíméletlenül szórakoztatónak ígérkező barátságos mérkőzéssel, amelyben olyan európai streaming-sztárok csapnak össze, mint Krench Royale, Rogalik, Rafa és még sokan mások. Az RI-Europe „mindenki számára nyitott” jellegének kihangsúlyozása érdekében az egyes streamerek csapatait közösségük tagjai alkotják, így adva lehetőséget a rajongóknak, hogy hőseik oldalán vívják ki a dicsőséget.

 

Kövesd és nyerj

A Razer Invitational - Europe lehetőséget kínál minden játékosnak, hogy - tapasztalatuktól függetlenül - egy nagy esemény résztvevője lehessen, és versenybe szálljon a győzelemért. De az RI-Europe nem csak a játékosoknak szól, hiszen a rajongókra és nézőkre is számtalan dolog vár.

 

A mérkőzések élő közvetítéseibe a Razer YouTube, Facebook és Twitch csatornáin bekapcsolódó nézők nyereményekhez juthatnak azáltal, hogy az MVP-re (a meccs legértékesebb játékosára) szavaznak, valamint részt vehetnek véletlenszerű sorsolásokon, és még arra is lehetőségük nyílik, hogy egy egyedi térképen teljesített speedrunjaikat beküldve versenyezzenek más nézőkkel és játékosokkal. Az élő közvetítések angol, német, francia, spanyol, orosz és lengyel nyelven lesznek elérhetőek. 

 

A bajnokságot a Razer közösségi média csatornáin követőknek is számtalan esélyük van a nyerésre, mivel a bajnokság időtartama alatt rengeteg Razer, Intel, Seagate és Pringles ajándék és nyeremény talál gazdára. 

 

A Twitter és az Instagram felhasználók a #ThisIsEsports hashtaget követve értesülhetnek a legfrissebb újdonságokról.

 

Iratkozz fel most

Az RI-Europe eseményre a regisztráció november 26-én nyílik meg. 2020. december 10. és 2021. január 30. között hat - egyenként akár 5 000 játékos részvételével zajló - bajnokság kerül megrendezésre. A bajnokságokra minden héten 3 napon kerül sor - az első két napon a kvalifikációs és rájátszásos szakaszok zajlanak, amelyekre minden szombaton a döntők teszik fel a koronát.

 

Amennyiben további információt szeretnél kapni a Razer Invitational - Europe-ról, a regisztrációról, a selejtezők menetrendjéről, a követendő csatornákról és arról, hogy hol kísérheted figyelemmel a versenyeket, kérjük, látogass el a hivatalos RI-Europe weboldalra vagy a Team Razer Facebook-oldalára.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

PlayIT: nagyszabású gamer rendezvényeknek ad otthont a Széchenyi-egyetem

A gamingé és az e-sporté lesz a főszerep a győri Széchenyi István Egyetemen március 23-án, ahol a hazai gamerek legnagyobb rendezvénye, a PlayIT Széchenyi Game Fest kap helyet. Az országos eseményen többek között drónok, szimulátorok, izgalmas versenyek és ismert influenszerek várják az érdeklődőket.

2024. március 19. 11:35

Kyndryl: A MI várhatóan teret nyer az ügyfélszolgálatokban, a bankokban, a biztosításban és az oktatásban

A mesterséges intelligencia-technológia legújabb vívmányai közé tartozik a generatív mesterséges intelligencia, amelyet az jellemez, hogy kreatív képességei révén képes új tartalmakat, képeket, zenét generálni, sőt, korábbi információk és tapasztalatok felhasználásával akár ügyfélszolgálati feladatokat is el tud látni.

2024. március 19. 10:03

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Átadták a Jedlik Ányos-díjat

Idén is átadták a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) egyik legrangosabb díját, a Jedlik Ányos-díjat, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerését szolgálja. A Magyar Nemzeti Múzeumban kiosztott díjat ezúttal két vegyészmérnök, egy építőmérnök, egy villamosmérnök és egy szellemitulajdon-védelem területén tevékenykedő szakember kapta.

2024. március 18. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15