Otthoni fociedzés a Rezzil játékkal

forrás: Prím Online, 2020. december 4. 10:56

A HTC Vive megvásárolta a Rezzil Player 21 játékot, így ez már a Viveport áruház kínálatát bővíti – ezentúl akár te is otthonról csiszolhatod a foci-tudásodat a Rezzil profi VR technológiája segítségével, akárcsak világszerte a nagy klubok professzionális játékosai.

A Rezzil Player 21 funkciói:

  • Eddz, akár egy profi és közben játssz, ugyanazt a VR szimulációs technikát használva, amelyet világszerte elit futball játékosok használnak a gyakorláshoz, edzéshez.
  • INGYENES ‘Finishing Challenge’ (Kihívás-teljesítés) modul 3 időkorlát beállítással: 30, 60, 90 másodperc.
  • INGYENES ‘Endless’ (Végtelenített) modul, hogy a ‘Finishing Challenge’ modult a saját tempódban tudd teljesíteni, vagy ha egy lazább edzésre vágysz. 
  • Szerezz krediteket, hogy tiéd lehessen valamelyik eredeti Adidas termék a játékon belül, pl. az ikonikus 86’-os mexikói labda, vagy a legújabb Predator Mutator lábbeli, a boltból egyenesen az öltöződbe! 
  • Mérd össze tudásodat a nemzetközi élmezőnnyel! 

 

Ex-futball profik – pl. a Manchester City legendái vagy az Anderlecht játékos-menedzsere, Vincent Kompany – szakmai hátterével és támogatásával a Rezzil Player 21 a játékosokat elit futballisták cipőjébe bujtatva segíti a valós szituációk gyakorlásában, úgy, hogy a kihívásokat vezető sportedzők és gyógytornászok állították össze. Manchester United, PSG és Arsenal, hogy csak párat említsünk azok közül az elit klubok közül, ahol a Rezzil-t napi szinten használják mind az elit csapat felkészülése, mind a serdülők akadémiája szintjén. A Rezzil-t ezen kívül a Francia Futballválogatott, a US Soccer, az Angol FA és még számos más egyesület is alkalmazza az edzései során.

 

 

Graham Wheeler, a HTC EMEA vezérigazgatója elmondta, „Jó formában lenni mindenkinek ugyanolyan fontos, legyen szó akár egy extra edzésről, vagy sérülés utáni visszatérésről, a Rezzil Player 21 abban segíti a futballistákat, hogy kihozhassák magukból a legjobbat. A Viveport pedig folytatja a megkezdett utat, amin keresztül tovább szélesítheti a tartalom-kínálatát a komoly játékoktól egészen a komoly edzésekig.” 

 

Vincent Kompany így nyilatkozott: „Állandó csúcsteljesítményt nyújtani alapelvárás a professzionális futballjátékosok irányában, a Rezzil edzésprogramjai és gyakorlatai olyan magas színvonalú edzést tesznek elérhetővé, melyekben ötvöződik a játékos kikapcsolódás és a versenyszellem, miközben mind az elmét, mind a testet megmozgatja.”   

 

“A Rezzil egy, már bizonyított, alapvető edzési eszköz, melyet világszerte használnak a vezető klubokban, így örömmel tesszük mi is elérhetővé a felhasználóink számára, hogy a Rezzil Player 21 alkalmazással otthoni körülmények között is olyan játékélményben legyen részük, mint a profiknak,” - mondta Adam Dickinson, a Rezzil fejlesztési Igazgatója. ”Tudjuk, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet hatással van mind a profi, mind az amatőr játékosokra, a Rezzil pedig egy nagyszerű módja a kifinomult futball tudás szinten tartására.” 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05