Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

forrás: Prím Online, 2021. január 19. 11:03

Vadonatúj felülettel és számos funkcióval bővül a Huawei saját közösségi oldala, a Huawei Közösség. Az interaktív weboldal alapkoncepciója nem változik, a vállalat továbbra is egy olyan felületet szeretne biztosítani a felhasználóinak, ahol egy kattintással elérhetik a legújabb termékekről szóló információkat, kaphatnak tippeket és trükköket a termékek használatához, valamint fórumszerűen különböző témákról beszélgethetnek. Az oldalon a jövőben aktivitásokkal és nyereményjátékokkal is készülnek.

Ha a felhasználónak valamilyen gondja van a telefonjával, vagy kérdése támad egy szolgáltatással kapcsolatban, nem mindig tudja, kihez forduljon. Így az interneten, fórumokon, blogokon igyekszik megoldást találni a problémájára, olykor hosszú órákat, napokat töltve a megfelelő válasz megtalálásával. A vállalat célja, hogy egy, az iparágban egyedülálló közösséget építsen. A felhasználók a Huawei Közösségen keresztül első kézből értesülhetnek a legfrissebb hírekről, bemutatott termékekről, alkalmazásokról, eseményekről. Egy olyan felületen kommunikálhatnak a vállalattal, ahol valódi közösség alakulhat, akiket összeköt a Huawei márka iránti szeretet. 

 

Több európai országhoz hasonlóan idén Magyarországon is teljesen megújul a Huawei közösségi oldala, a Huawei Közösség. A vállalat folyamatosan bővülő interaktív felülete komplex, minden felhasználói igényt kielégítő tudástárat és valódi közösséget igyekszik nyújtani a felhasználóknak. De ennél sokkal többről van szó. Vadonatúj szolgáltatás keretében bejegyzéseken keresztül kérdéseket tehetnek fel a márka szakértőinek, a felületen pedig akár egymással is tudnak beszélgetni. A felhasználók emellett különböző témakörökben oszthatják meg élményeiket a közösséggel, kezdve attól, hány kilométert futottak aznap, egészen addig, hogy milyen bravúros képet csináltak készülékeikkel.

 

A közösségi élmények mellett első kézből tájékozódhatnak a márka legfrissebb híreiről, legújabb termékeiről, szolgáltatásairól és az AppGallery-ben elérhető alkalmazásokról. A Huawei Közösség továbbá aktivitásokkal készül és a jövőben nyereményjátékokat is indít majd, valamint exkluzív és egyedi tartalmakkal, ajánlatokkal készül a közösség tagjai számára. 

 

A legaktívabb közösségi tagokat jutalmazza a Huawei

A teljesen megújult felhasználói felület átláthatóbb és egyszerűbb, megkönnyíti, hogy valódi közösség alakulhasson ki a felhasználók között. Az ingyenes regisztrációt követően a felhasználók akár egy kattintással tölthetnek fel képet a galériákba, olvashatják el a Huawei-ről szóló legújabb híreket, valamint böngészhetik a többi felhasználó által indított fórumbeszélgetéseket. Az aktivitás igazán kifizetődő, a posztolásért, lájkolásért és kommentelésért pontok gyűjthetők és a legaktívabbaknak izgalmas jutalmakkal kedveskednek, melynek részleteiről a Közösség felületén nyújtanak majd tájékoztatást.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony World Photography Awards 2024 – kihirdették a nyerteseket

A World Photography Organisation egy különleges gálaünnepségen Londonban kihirdette a Sony World Photography Awards 2024. évi nyerteseit. Az immár 17. éve megrendezett díjátadó ünnepség napjaink legjobb fotográfiai alkotásait mutatja be, valamint az elmúlt év legközkedveltebb képeit és történeteit díjazza. A győztes, döntős és shortlistre került képek április 19-től láthatók a Sony World Photography Awards 2024 kiállításon a londoni Somerset House-ban.

2024. április 19. 20:08

Kiberbiztonsági útmutató készült a magyar kkv-knak

A magyar kisvállalkozásokat támogató kiberbiztonsági kézikönyvet mutatott be az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT Digital), a Nemzetközi Digitális Alapítvánnyal (Global Digital Foundation) együttműködve a Huawei Technologies. 

2024. április 19. 18:43

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata

Már csak 100 nap, és elkezdődnek a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpia játékok. Ez alkalomból a Samsung, az esemény nemzetközi partnereként bejelenti eddigi legnagyobb létszámú sportolói csapatát. A vállalat idén összesen 57, köztük 44 európai Team Galaxy versenyzőt támogat – olyan sportolókat, akik a játékok során országukat képviselik –, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket. 

2024. április 19. 15:11

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09