Az Alienware megacélozza gamereknek szánt gépeit

forrás: Prím Online, 2021. január 23. 10:21

Az Alienware 2021-től együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak és a tervezőknek. Emellett a vállalat az év elején bemutatta legújabb játékosoknak szánt modelljeit.

Nagyobb játékteljesítmény útközben is

A legvékonyabb Alienware laptopok, az új Alienware m15 és az m17 R4 igazi versenyelőnyt biztosítanak gyorsaságukkal és nagyobb teljesítményükkel. A modellek maratoni játékmenetek során is kiválóan teljesítenek, ez köszönhető a 12 fázisú feszültségszabályozásra képes újgenerációs NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyáknak, az akár 4 TB-os tárhelynek és a nagyobb, akár 2933 MHz-es memóriának. Ezekkel a vékony és nagy teljesítményű laptopokkal a játékosok út közben is magabiztosan dolgozhatnak és játszhatnak, hiszen minden konfigurációban garantált a hűtés a párarekeszes technológiának köszönhetően. Ez az R4-es generációba épített Alienware Cryo-Tech hűtéstechnológia előnye.

 

Az Alienware m17 R4 a lehető legmagasabb képkockasebességre is képes. A választható 360 Hz-es FHD kijelző nagyobb frissítési gyakoriságot és zökkenőmentes játékmenetet tesz lehetővé, így tökéletes az olyan AAA kategóriás játékokhoz, mint a Valorant vagy a Cyberpunk 2077. A modern technológiák alkalmazásának köszönhetően az új Alienware m17 R4 a 2021-es CES Innovation Award nyertesei közé tartozik (Gaming kategóriájában).

 

Az m15-ös és az m17-es laptop Lunar Light (Holdfény) és Dark Side of the Moon (A Hold sötét oldala) színekben érhető el, új, matt előlappal. Ha pedig a játékos televízión vagy más, nagy kijelzőn (például a hatalmas Alienware 55 OLED-monitoron) szeretne játszani, még gördülékenyebb megjelenésre számíthat a 4K felbontást 120 Hz-es képfrissítéssel biztosító, újonnan továbbfejlesztett HDMI 2.1-csatlakozásnak köszönhetően.

 

Az új Alienware Aurora Ryzen Edition R10 asztali számítógép 

Az Alienware bemutatta az Alienware Aurora Ryzen Edition R10-et, amelyet a nagy teljesítményű játékhoz és tervezéshez fejlesztett ki. Az új asztali számítógép választható az AMD legújabb, akár 16 magos Ryzen 5000 processzorával, illetve az új AMD Radeon 6800 XT sorozatú vagy az NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával. 

 

Az új Aurora háza szerszámok használata nélkül bővíthető, akár 128 GB HyperX FURY DDR4 kétcsatornás RAM memória is beépíthető – ez a korábbi generációk memóriájának kétszerese –, így a játékosok és tervezők könnyedén dolgozhatnak nagy fájlokkal, és zökkenőmentesen futtathatják kedvenc számítógépes játékaikat. A felhasználók streamelhetnek, a csúcsra törhetnek kedvenc játékaikban, és nagy feldolgozási teljesítményt igénylő alkalmazásokat is használhatnak – az új Aurora Ryzen R10 mindennel elbír, miközben a légáramlás innovatív kialakítása és a párarekeszes hűtési technológia elvezeti a hőt, ezzel tovább javítja a teljesítményt, amikor a leginkább szükség van rá. A gép Lunar Light (Holdfény) és Dark Side of the Moon (A Hold sötét oldala) színben érhető el.

 

Csatlakozzon az Alienware-hez és sztárvendégeihez élőben a Twitchen

Az Alienware élő közvetítést tart 2021. január 26-án 21:00-kor, amelyet a Twitch.TV/Alienware hivatkozáson keresztül lehet elérni. A vállalat közössége tagjaival, a játékosokkal, a partnereivel és a rajongóival együtt szeretné megünnepelni új gamer megoldásainak megjelenését. A résztvevők, amellett, hogy első kézből kaphatnak információt új modellekről, az Alienware partnereitől, a Team Liquidtől és az NVIDIA GeForce-tól is közvetlenül értesülhetnek a friss hírekről. Mindemellett a nézők végigkövethetik egy sztárvendég játékát és akár exkluzív ajándékokat is nyerhetnek. Mi több, a rendezvényen egy közelgő hardveres együttműködés kisebb előzetesét is közzéteszik. 

 

Elérhetőség

  • Az új Alienware m15 és m17 2021 februárjától elérhetőek
  • Az új Alienware Aurora Ryzen Edition R10 2021 tavasztól elérhető.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15