A GOmontir segítségével a városi közlekedés új szintje kezdődik

forrás: Prím Online, 2021. február 24. 19:46

Az Indonéziában már elterjedt GOmontir applikáció célja, hogy megkönnyítse a városi közlekedést az utasok és a szervizek összekapcsolásával. Az alkalmazás lehetővé teszi az esetleges jármű meghibásodások gyors és gördülékeny orvoslását, mindössze néhány gombnyomással.

Az applikáció sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a szervizek adataik feltöltésével beregisztrálhatnak a GOmontir felületére, mely során a felhasználók aktuális helyzetük megadásával egyszerűen rátalálnak a pozíciójukhoz legközelebb található szervizre vagy szerelőre. Ezután a segítség helybe érkezik, a probléma elhárítása pedig költséghatékony és gyors.

 

Az applikáció ötlete két barát fejéből pattant ki, akik Indonézia robogóval és autóval zsúfolt utcáiból inspirálódva felismerték a sürgős segítségnyújtás hiányát és szükségességét. Mindezek mellett a több millió motorkerékpár és gépjármű, mely naponta az utakon közlekedik, rendszeres karbantartásra szorul, így a szervizek és műhelyek listáját egy adatbázisba gyűjteni ésszerű megoldásnak bizonyult.

 

 

A GOmontirnak azonban nemcsak felhasználói oldalról fontos a szerepe, de a kisebb, kevésbé ismert, esetleg félreeső helyeken található műhelyek számára ideális lehetőség értékes ügyfelek szerzésére, egy megbízható ügyfélkör kialakítására, költséges marketing stratégia alkalmazásának szükségessége nélkül.

 

Az applikáció letöltése után a regisztráció folyamata mindkét fél számára roppant egyszerű – a műhelyek esetében az adatok megadása, illetve a kínált szolgáltatások és lehetséges fizetési módok beállítása után a szerviz máris bekerül az adatbázisba. A felhasználók adataik regisztrálása után bármikor könnyedén foglalhatnak időpontot kedvenc szervizükbe, emellett bárhol megkereshetik az aktuális pozíciójukhoz legközelebb található műhelyt, így vészhelyzet esetén a segítség rövid időn belül a helyszínre érkezik. Ezután értékelhetik a szolgáltatást, mely által az alkalmazás továbbfejleszthető, valamint kialakul egy megbízható platform, ahol a felhasználók valós vélemények alapján tájékozódhatnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05