Továbbra is előtérben az előfizetők

forrás: Prím Online, 2021. április 13. 19:23

Töretlenül folytatja megkezdett fejlesztéseit a DIGI, a januárban kereskedelmi szolgáltatásként indult saját mobilszolgáltatás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostantól az ország 12 megyéjében újabb 25 településen érhető el a DIGI Kft. mobilszolgáltatása, ezáltal a lefedett települések száma meghaladta 775-öt. 

A DIGI az elmúlt 23 év szellemiségének megfelelően továbbra is nagy hangsúlyt fektet mind vezetékes, mind mobilszolgáltatásának fejlesztésére. A vállalat töretlenül hisz abban, hogy minden előfizetőjének jár az elérhető legkedvezőbb áron kiváló minőségű szolgáltatás, ezért a DIGIMobil hálózati lefedettséggel rendelkező területek listája újabb 25 településsel bővült az ország 12 megyéjében. 

 

A most csatlakozott települések listája: Bag, Balatonederics, Battonya, Belvárdgyula, Cigánd, Galgamácsa, Gesztely, Hernádkak, Jánosháza, Kisbajcs, Magyarszentmiklós, Napkor, Nyársapát, Onga, Rajka, Rum, Sárkeresztes, Sóskút, Szaporca, Szemenye, Szikszó, Szirmabesenyő, Tiszajenő, Tiszatardos, Vámospércs

 

A DIGIMobil 2019. májusi indulásával a DIGI Kft. portfóliójának legfiatalabb tagja, azonban nincs oka szégyenkezni a „nagy öregek”, azaz a vállalat vezetékes TV, vagy internet szolgáltatásai mellett. Hódító útjának sikerességét mi sem támasztja alá jobban, mint hogy a most csatlakozott településekkel együtt már több mint 775 magyarországi városban, faluban vagy községben érhető el a mobilszolgáltatás. 

 

2021. januárjától a kereskedelmi ajánlat részeként a DIGIMobil két lakossági tarifacsomagban, a DIGIMobil Max-ban, és a DIGIMobil Plusz-ban, valamint Junior opcióként érhető el az előfizetők számára. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05