Új stílusos, környezetbarát Inspiron termékcsalád

forrás: Prím Online, 2021. április 29. 17:09

A Dell Technologies bemutatta a legújabb, környezetbarát Inspiron termékeket, amelyeket minimalista, modern külső és természet ihlette színek jellemeznek. Az Inspiron laptopok csomagolótálcái* 100%-ban újrahasznosított papírból, az egyéb csomagolóelemek** pedig akár 90%-ban újrahasznosított anyagokból készültek. A modellek festett alkatrészei száz százalékban alacsony illékonyanyag-tartalmú, organikus összetételű (VOC), vízbázisú festékkel*** készültek.

A legújabb modellek kiváló vizuális élményt nyújtanak és Dell Mobile Connect funkcióval rendelkeznek, amellyel zökkenőmentesen csatlakoztathatók a PC-hez az Android vagy iOS eszközök****. 

 

A szinte szegély nélküli kijelző, a széles billentyűzet, a nagyobb billentyűsapkák és érintőpad megkönnyítik a tartalmak megtekintését, és gördülékenyebbé teszik a navigálást. Az új termékcsalád tagjai akár olyan zajcsökkentő (TNR) hardvermegoldással felszerelt HD webkamerával is elérhetőek, amely csökkenti a pixelesedést, és kiiktatja a vizuális zajokat még kedvezőtlen megvilágítású környezetben is. 

 

Inspiron 16 Plus

A modellt olyan felhasználóknak tervezték, akiknek a munkához és a szórakozáshoz fontos a képernyőméret. Az Inspiron 16 Plus új 16 colos külsővel bír, és széles, 16:10-es képaránnyal rendelkezik, amely a képernyő aktív területét 11 százalékkal, de a készülék méreteit mindössze 5 százalékkal növeli meg*****. A laptop hamarosan a legújabb Intel Core H sorozatú processzorokkal, egy strapabíró hőfelügyeleti rendszerrel, és akár NVIDIA GTX vagy RTX dedikált grafikus vezérlőkkel is kapható lesz.

 

Az Inspiron 16 Plus ragyogó vizuális élményt nyújt a 3K felbontású panellel és a ComfortView Plus kijelzővel, amely a beépített funkciójával folyamatosan, az élethű színek feláldozása nélkül csökkenti a kékfény-kibocsátást.

 

Inspiron 14 kétfunkciós készülék

Az Inspiron 14 2 az 1-ben modell a legnagyobb sokoldalúságot kínálja. Ötvözi egy laptop funkcióit és egy táblagép hordozhatóságát, így a felhasználók könnyedén válthatnak a laptop, a sátor, az állvány és a táblagép módok között.

 

A lenyűgöző, 14 colos Full HD érintőkijelző elképesztő látványt nyújt, és széles betekintési szöggel rendelkezik.

 

A modell minden konfigurációja legalább 11. generációs Intel Core mobilprocesszorokkal rendelkezik, és több válaszható grafikai opciót tesz elérhetővé. Így a 2 az 1-ben készülék hatékony, megszakítások nélküli munkavégzést és szórakozást biztosít.

 

Szolgáltatások

Az ügyféligények kiszolgálása és az egyszerű használat érdekében különféle szoftverek, támogatás és szolgáltatások érhetők el minden Inspiron laptophoz. 

•  A Dell Migrate segítségével minden eddiginél könnyebb az adatok, fényképek, személyes jegyzetek és a fontos dokumentumok áthelyezése az új Dell számítógépére. 

•  A Dell Premium Support Plus szolgáltatás elérhetővé teszi a legtöbb támogatás funkciót egyetlen átfogó csomagban, amely 24 órás telefonos támogatást, automatizált hibaészlelést, víruseltávolítást és automatizált PC-optimalizálást is tartalmaz. A váratlan károk javítása és a távdiagnosztika utáni helyszíni szervizelés szintén a csomag részét képezi. 

 

Elérhetőség:

Mindkét modell 2021-ben, az év második felében lesz Magyarországon elérhető.

 

___________________

* Minden 2021 áprilisában és azután megjelent termékre vonatkozik. 

** A műanyag zacskók, fóliák és burkolatok, a felragasztott címkék és a csomagolás elkészítéséhez és lezárásához használt anyagok kivételével.

*** Az Inspiron laptopok festett alkatrészeihez 100%-ban alacsony illékonyanyag-tartalmú, organikus összetételű (VOC), vízbázisú festéket használtak.

**** A Dell Mobile Connect elérhető minden új, Bluetooth-kapcsolattal rendelkező, Windows 10 rendszerű Inspiron, Vostro, G sorozatú, Alienware és XPS terméken. A Dell Mobile Connect okostelefonos társalkalmazását a megfelelő alkalmazás-áruházból kell letölteni, a futtatása pedig Android 6 (vagy újabb), illetve iOS 11 (vagy újabb) rendszert igényel. iOS esetén a fájlátvitel képekre és videókra van korlátozva.

***** A Dell 2021 februárjában elvégzett belső elemzése alapján.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15