Szállítmányozás, akár gombnyomásra

forrás: Prím Online, 2021. május 18. 12:17

Újabb funkcióval bővítette ügyfélportálját a Raben Trans European Hungary Kft. A cég jelenlegi és jövőbeli partnerei önállóan, automatizált rendszerben kérhetnek ajánlatot raklapos és nagycsomagos küldeményeik eseti szállítmányozására. Az ügyfelek a leggyakoribb viszonylatok esetében szinte azonnali kalkulációt kapnak, amely alapján rögtön megbízást is adhatnak.

MyOffer néven debütált a Raben Group magyarországi leányvállalatának új megoldása, amely az eddigieknél is gyorsabb ajánlatkérést, illetve ajánlatadást tesz lehetővé. A myRaben ügyfélportálra történt regisztráció után az állandó partnerek, illetve az eseti megrendelők legtöbbször perceken belül megkapják a megadott paraméterek alapján készített kalkulációt e-mailben. Ezután a portálon keresztül azonnal beküldhetik a küldeményre szóló megrendelésüket is. A felülethez való hozzáférést a cég ügyfélszolgálatánál kérhetik az érdeklődők, a már aktív felhasználók bejelentkezés után használhatják az új lehetőségeket.

 

Üveges Zoltán, a Raben Trans European Hungary Kft. értékesítési és marketingigazgatója elmondta: „A myOffer felületen az ajánlatkérőknek néhány fontos részletet kell megadniuk, melyek megkönnyítik az ajánlatadást. Később, a megbízás rögzítésekor ezek újra betölthetők, egyszerűsítve a megrendelést. Ugyanitt választhatnak az ügyfelek számos kiegészítő szolgáltatásunk közül is. Az új funkcióval elsősorban gyűjtőszállítmányozás keretében kézbesíthető küldeményekre összpontosítunk, de igény szerint komplett, illetve részrakományokra szóló ajánlat is kérhető.”

 

A legforgalmasabb, azaz az egyes Raben-leányvállalatok központi raktárait érintő szállítási útvonalakon felül csaknem bármilyen viszonylatra készülhet ajánlat. Az összetettebb számításokat igénylő megkereséseket az ügyfélszolgálat egyedileg, munkaidőben kezeli.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05