Bemutatta első, kifejezetten játékosoknak készült asztali monitorát a HUAWEI

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 11:21

Ívelt, ultravékony kialakítású, 34 hüvelykes kijelzővel, 165 Hz-es képfrissítéssel, 3440x1440 pixeles felbontással és 4000:1 kontrasztaránnyal mutatkozik be a HUAWEI Technologies új monitorcsaládjának első tagja. A kifejezetten játékosoknak és profi felhasználóknak szánt HUAWEI MateView GT kialakításának köszönhetően lenyűgöző audiovizuális szórakoztató élményt nyújt. 

 

 

Játékra tervezett kijelző

Vadonatúj termékkategóriájának első modelljét mutatta be a HUAWEI Technologies. A MateView GT 21:9 arányú, 34 hüvelykes ívelt kijelzője 3440x1440 felbontású és úgy tervezték, hogy maximalizálja a játék teljesítményét és magával ragadó szórakoztató élményt nyújtson a játékosok számára. 

 

Kimagasló, 165 Hz -es frissítési gyakorisággal a HUAWEI MateView GT továbbfejleszti a csatlakoztatott eszköz grafikus feldolgozási képességeit. Ez nemcsak simább és tisztább látványt biztosít a felhasználóknak, a TÜV Rheinland Low Blue Light minősítésnek és a TÜV Rheinland Flicker Free minősítésnek köszönhetően hatékonyan csökkenti a kék fényt és a villódzást, ami káros lehet a szemre. 

Emellett javítja a színek pontosságát a játékoknál és a videószerkesztésnél a DCI-P3 funkciónak köszönhetően. A mérnökök minden egyes panelt egyedileg kalibráltak, hogy a Delta E értéke <2 legyen. Továbbá a HUAWEI MateView GT a reálisabb tartalom érdekében képes a 350 nites csúcsfényességre, a 4000: 1 kontrasztarányra, valamint a HDR 10-re is. 

 

A kijelző fényerejének beállításával gyenge fényviszonyok mellett és túlexponált jeleneteknél segíthet a játékosoknak az ellenfelek gyors észlelésében. Ezenkívül a kijelző tartalmaz egy célkereszt funkciót, amelyet kifejezetten az FPS-hez (First-person shooter, azaz a belső nézetű lövöldözős játék) terveztek és segít a könnyű célzásban és lövésben.

 

 

Integrált SoundBar és csatlakozók

A HUAWEI MateView GT állványába integrált innovatív SoundBar tökéletesen ötvözi az esztétikát és a használhatóságot. Két darab 5 Wattos hangszórója és 2.0 sztereo térhangzása játékok, vagy videók esetén is remekül szól. A SoundBar beépített RGB érintőképernyőjének világítása testre szabható, érintésérzékeny felületén pedig akár egy ujjal is beállítható a hangerő. A monitor kezelését az alsó előlap alatt egy ötirányú joystick segíti. 

 

A HUAWEI MateView GT-n számos port található, többek között egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó fejhallgatóhoz és mikrofonhoz, két HDMI 2.0 kijelzőport, egy 1.4 DisplayPort, egy USB-C-t a töltéshez és egy másik, teljes értekű USB-C portot. Ezen csatlakozók együttesen kielégíthetik a felhasználók mindenféle bővítési igényét.

 

 

Árak és elérhetőség

A HUAWEI MateView GT augusztus 30-i héttől elérhető a MediaMarkt, az eMag, és az ExtremeDigital üzleteiben bruttó 179.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05