A Vodafone Magyarország a legjobb munkahely a távközlési szektorban

forrás Prim Online, 2011. november 18. 13:10

A hazai telekommunikációs cégek közül egyedüliként a Vodafone Magyarország szerepel az Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérésének idei díjazottjai között. Az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában 3. helyezést ért el a cég.

A Világgazdaság - Aon Hewitt Legjobb Munkahely felmérés – amelyben 2011-ben összesen 100 vállalat több mint 23 000 munkatársa és 503 felsővezetője vett részt – az eddigi hagyományoktól eltérően idén már nemcsak a dolgozók elkötelezettségének mértékét tekintette az egyik legfontosabb szempontnak a vállalatok értékelésében, hanem a hiteles és emberközpontú vezetést, a teljesítményközpontúságot, a vonzó munkáltatói arculatot és a fenntartható fejlődést is. A megújult felmérés célja többek között az volt, hogy minél változatosabb és összetettebb szempontok alapján állítsák fel a cégek rangsorát.

A Vodafone Magyarország – a ranglista egyetlen telekommunikációs vállalataként – sikerének kulcsát dolgozóiban látja. Rendkívül fontosnak tartják, hogy kollégáik azonosulni tudjanak a vállalati stratégiával, hiszen ezáltal saját, egyedi célkitűzésiekkel is hozzá tudnak járulni a közös sikerekhez. A munkatársak nap mint nap tapasztalják, hogy a Vodafone odafigyel dolgozóira, és arra, hogy ne csak ügyfeleinek, de nekik is a legjobbat nyújtsa. Számos alkalom nyílik az év során arra, hogy elmondhassák véleményüket, így mindannyian tehetnek azért, hogy a vállalat igazán jó munkahely legyen.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05