PlayStation 4 Launch Party az Allee-ban

Nemcsak az előrendelők vásárolhatnak az új konzolból

forrás: Prím Online, 2013. december 12. 07:53

A több mint 2 millió nemzetközi eladásnál járó PlayStation 4 hazai megjelenése alkalmából az 576 KByte és a Sony a budapesti Allee bevásárlóközpontban tart éjszakai rendezvényt, ahol az első szerencsések még karácsony előtt megvásárolhatják az új játékkonzolt.

A játékkonzol magyarországi bemutatásának napja december 13. A játékosok először az Allee bevásárlóközpontban található 576 KByte boltban juthatnak hozzá a PS4-hez a december 12-én megtartott éjféli nyitva tartás során. A 22 órától kezdődő eseményre az 576 KByte bolt által személyesen értesített előrendelők mellett azoknak is érdemes ellátogatniuk, akiknek eddig reménytelennek tűnt, hogy karácsony előtt megkaphatják a legújabb PlayStation konzolt. A Sony jóvoltából ugyanis az előrendelőkön kívül a rendezvényen a leggyorsabb regisztrálók jelentős része is megvásárolhatja a PS4-et.

 

A helyszínen emellett 100 játékosnak lehetősége lesz 10 000 forint értékű limitált előrendelői kártyát vásárolnia, amellyel egyrészt garantáltan bekerül a következő, január második felében várható szállítmány vásárlói közé, másrészt az 576 KByte üzletekben egy éven keresztül 5% kedvezményt kap minden Sony Magyarország által forgalmazott játék árából.

 

Az éjféli nyitást megelőzően már tesztelhetők lesznek az új konzolok, emellett versenyek, PlayStation kvíz és tombola is szórakoztatja majd a várakozókat, melyeken különböző PlayStation relikviák és értékes ajándékok találnak gazdára. Emellett PlayStation rajongó hírességek is felbukkannak majd.

 

Játék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Doom-klón és új játékok jelentek meg a HomeLAB-3-asra

A Neumann Társaság HCC szakosztályának pályázatán a több mint negyven évvel ezelőtt megjelent, házilag összeszerelhető magyar Homelab-3 hobbikomputerre készültek jóval későbbi vagy világszerte elterjedtebb számítógépekről ismert játékok, így például a Doom vagy a Wizard of Wor klónjai. A programozás fejlődését szemlélteti, hogy lelkes kóderek több generációval újabb platformok játékait tudták sikeresen adaptálni az ősgépre, csúcsra járatva annak képességeit.

2024. április 16. 16:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09