A jövőben is együttműködik a Siemens és a magyar Enterprise Group

forrás: Prím Online, 2015. április 1. 14:12

Az Enterprise Group és a Siemens PLM Software bejelentették, hogy kiterjesztik eddigi együttműködésüket, ami a jövőben lehetővé teszi, hogy az NX szoftver (a Siemens integrált megoldást nyújtó CAD/CAM/CAE tervezőrendszere) megoldásai révén a magyar ügyfelek felgyorsíthassák a legújabb PLM megoldások adaptálását.

Továbbra is együttműködik a Siemens és a magyar Enterprise Group, mindezt annak érdekében, hogy a hazai ügyfelek felgyorsíthassák a legújabb PLM megoldások adaptálását.

 

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipar területén működő vállalatoknak. A cég folyamatszervezési és integrációs szakértelme hatékonyan egészíti ki a Siemens PLM átfogó szoftverportfólióját, így kiemelkedő hozzáadott értéket biztosít magyarországi ügyfeleinek.

 

Az Enterprise Group a teljes termékéletciklus-menedzsment során komplex szolgáltatásokat nyújt a konzultációtól és a bevezetéstől át a migráción, az installáláson keresztül az oktatásig. A teljes körű portfólió tartalmazza a Teamcenter szoftvert, a világszerte legszélesebb körben használt PLM rendszert, a Technomatix szoftvert, a világ vezető digitális gyártási termékcsaládját, a Femapet, a vezető CAD-független általános célú végeselemes alkalmazását, valamint a Solid Edge-et, a széles körben ismert költséghatékony és könnyen használható gépészeti tervezőrendszert.

 

A PLM a gyártói befektetések fontos területének számít, a Siemens PLM Software piacvezető portfóliója pedig világszínvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál. Az együttműködés mostani kiterjesztésével az NX szoftver, a Siemens integrált megoldást nyújtó CAD/CAM/CAE tervezőrendszere által egészül ki az Enterprise Group PLM portfóliója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05