Új Bluetooth hangszórók az LG-től az aktív életstílusú audiofilek számára

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek bármely helyzetben tökéletes hangzást nyújtanak

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 27. 08:12

Az LG Electronics (LG) számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról. 

Azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. Ez a sokoldalú készülék bármilyen helyzetben megállja a helyét, így kitűnő választás a szabadtéri programok szerelmeseinek. A még erőteljesebb PH4 hangszóró tökéletesen illeszkedik az olyan szabadtéri összejövetelekhez — például kempingezéshez, kerti partikhoz — ahol kifejezetten szükség van az erőteljes hangzásra. A hordozható és rugalmasan használható készülék összetett, erőteljes és gazdag hangzást nyújt, így a PH4 ideális választás a kompromisszumokat elutasító audiofilek számára. 

 

Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket. Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük. A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a még job hangminőséget és a méretkategóriájában páratlan basszus hangzást. A hangszórók LED visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé. E tulajdonságaik révén a két modell az aktív felhasználók számára ideális választást jelent.

 

 

A bármely enteriőrbe kiválóan illeszkedő, szemet gyönyörködtető PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Az egyedülálló, gyertyaformájú PH3 három színben lesz kapható — a készülékek öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg. A gazdag hangzás és a vibráló fények kombinációja, vagyis a helyiség minden sarkát bejáró zenei és fényélmény különbözteti meg ezt a hangszórót a versenytárs termékektől. Azzal pedig, hogy a készü-lékbe egy 10 órás folyamatos működést garantáló akkumulátort építettek, használói páratlan szabadságot élvezhetnek.

 

Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel — például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal — is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek. Ami pedig a modernebb készülékeket illeti, a hangszórók továbbfejlesztett Multi Point funkciójának köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

 

A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe. Ez a Bluetooth-kapcsolattal és 5 órás üzemidőt nyújtó beépített akkumulátoral ellátott, mobiltelefon-kihangosítóként is használható készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

 

„Az LG-nél olyan termékek kifejlesztésén dolgozunk, amelyek illeszkednek fogyasztóink életének igényeihez” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Biztos vagyok abban, hogy vevőink megtalálják a számukra tökéletes audióeszközt a vezeték nélküli hangszóróink széles választékában.”

 

Kulcsszavak: hangszóró Bluetooth LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05