A Cartoon Network és a vadonatúj Ben 10-sorozat októberben és novemberben kódolatlanul látható a Telekomnál

forrás: Prím Online, 2016. október 4. 09:54

A Cartoon Network örömmel jelentette be, hogy 2016. októberében és novemberében minden digitális Telekom TV-előfizetéssel rendelkező magyarországi háztartásban kódolatlan lesz a csatorna. A kezdeményezés a Turner Broadcasting System és a Magyar Telekom közötti együttműködési megállapodás eredménye.

Az immár 24 órában sugárzó; humoros, modern és pörgős rajzfilmsorozatairól ismert; elsősorban 6-12 éveseknek szóló, de a fiatal felnőttek körében is népszerű Cartoon Network októberben és novemberben is számos premiert tűz műsorra. Október 10-én indul az elsőként Európában és Afrikában látható új Ben 10-sorozat. Az újragondolt sorozat a tízéves Ben Tennysonról szól, aki unokanővérével és nagyapjával járja az Egyesült Államok vidékét. Egyik kirándulásuk során Ben rábukkan a titokzatos, karra csatolható Omnitrixre, amely segítségével különféle földönkívüliek testébe bújhat. Az újonnan szerzett szuperképességét igyekszik a jó ügy érdekében felhasználni, de nem riad vissza néhány csínytevéstől sem.

 

A népszerű sorozat első epizódja október első hetében díjmentesen érhető el a Telekom Videotékában.

 

Október másik izgalmasnak ígérkező premierje a Nagyfater bátyó maratonja és új évadja lesz: 1-jén földkörüli útra indul mindenki nagypapája és nagybácsija, hogy segítsen a gyerekeknek a világ minden táján. A Nagyfater bátyó új évada 3-án indul. A számos Emmy-díjjal jutalmazott és a csatorna egyik zászlóshajójának tekinthető Kalandra fel! új részei 17-étől láthatóak a Cartoon Networkön. Az európai gyártású Angelo rulez 24-étől jelentkezik új epizódokkal. A szokásos halloweeni összeállítás sem maradhat el: 31-én reggeltől estig a tréfásan hátborzongató rajzfilmek váltják egymást. Az összeállításban helyet kap a CN nagysikerű minisorozata, a Túl a kerítésen és a természetfeletti történeteket felvonultató Parkműsor egyik halloween-témájú premierepizódja is.

 

November 15-én mutatkozik be a tavaly debütált új Pindúr pandúrok-sorozat folytatása, amelyben mindennap három szuperhőskislány menti meg a világot lefekvés előtt. 21-étől pedig Clarence, a derűlátó fiú jelentkezik új epizódokkal. Végül, 28-án sor kerül az emberek közé beilleszkedni vágyó mackókról szóló Medvetesók 2. évadának premierére.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05