Öt egyetemmel kötött partnerségi megállapodást a Wizz Air

forrás: Prím Online, 2017. május 10. 14:29

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma új partnerségi megállapodást jelentett be a régió öt egyetemével. 

A Wizz Air budapesti sajtótájékoztatóján Diederik Pen, a légitársaság ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója, továbbá a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a lengyelországi Chelm Állami Egyetem, az Észt Repülési Akadémia és a litván Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem képviselői írták alá az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot.

 

Európa egyik legdinamikusabban bővülő légitársaságaként egy gyorsan növekvő iparágban, a Wizz Air 2025-re megkétszerezi méretét, flottájához mintegy 100 új Airbus repülőgép csatlakozik. A vállalat folyamatosan toboroz légiközlekedési szakembereket, és a neves egyetemekkel kötött együttműködési megállapodás kölcsönösen előnyös platformot biztosít a feleknek: a WIZZ minőségi felsőoktatási háttérrel rendelkező fiatal tehetségeket tud felvenni, az egyetemek pedig kiváló karrierlehetőséget biztosíthatnak hallgatóiknak.

 

Az új partnerség egyedülálló lehetőséget nyújt az együttműködő egyetemek hallgatóinak, hogy betekintsenek az utasszállító pilóták mindennapjaiba. Ezen felül a WIZZ közvetlen hozzáférést biztosít a légitársaság felvételi folyamataihoz, segítve a legtehetségesebb kadétok első lépéseit karrierjük kezdetén.

 

A budapesti sajtótájékoztatón Diederik Pen, a Wizz Air ügyvezető alelnöke és üzemeltetési igazgatója elmondta: „Örömmel jelentjük be ezt a kölcsönösen előnyös partnerségi megállapodást Magyarország, Lengyelország, Észtország és Litvánia öt egyetemével. Az együttműködés megerősíti elkötelezettségünket az iránt, hogy a legjobb tehetségekkel bővítsük a Wizz Air folyamatosan növekvő, kiváló csapatát. A partnerség lehetővé teszi, hogy a legjobbak közül is a kiemelkedő jelentkezőket vonzzuk a Wizz Airhez, miközben a hallgatók számára lehetőség nyílik, hogy felfedezzék a WIZZ világát és megismerjék a vonzó karrierlehetőségeket és képzési programokat, amelyeket a légitársaság pilótáinak nyújt.”

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05