Világszerte felpörgeti az alkalmazásfejlesztést a Xerox

forrás: Prím Online, 2017. december 12. 11:26

A közelmúltban, a világ minden tájáról származó ötven partnerét hívta össze az amerikai Websterbe a Xerox, az általa szervezett Személyre Szabott Alkalmazásfejlesztő Fórumra, annak érdekében, hogy a cégek jobban megismerjék az applikációkban rejlő üzleti lehetőségeket beleértve a hozzájuk kapcsolódó marketingstratégiákat, árképzést és innovációs készségeket.

Az alkalmazásfejlesztési piac folyamatosan növekszik, ami együtt jár a bevételek gyarapodásával is, ezért a Xerox komoly hangsúlyt fektet arra, hogy ösztönözze az innovációkat többek között a multifunkciós nyomtatóik szolgáltatásait bővítő applikációk fejlesztéseinek vonatkozásában. A Xerox, a rendszerintegrátorok és más Xerox partnerek által létrehozott alkalmazások a Xerox App. Gallery-ben érhetőek el, az ügyfelek munkafolyamataihoz kapcsolódó, az egyéni igények kiszolgálására alkalmas, személyre szabott alkalmazások pedig a Xerox App Studio segítségével fejleszthetőek tovább.

 

A websteri alkalmazásfejlesztői fórumon több olyan alkalmazást is bemutattak, amelyek alapvetően változtathatják meg a vállalatok dokumentumkezelési munkamódszereit. Ezek egyike a SignMe App, amely egy egyszerű, egylépcsős folyamatot alakít ki a dokumentumok aláírásához, szerkesztéséhez és tárolásához. A MidAmerica Technology alkalmazása a Xerox VersaLink és AltaLink eszközök érintőképernyőjén jeleníti meg a dokumentumokat, alkalmat adva a felhasználók számára a böngészésre, a jegyzetek készítésére és a dokumentum aláírására. A kitöltött dokumentum ezután nyomtatható, vagy átkonvertálható szövegesen kereshető PDF fájllá, és archiválható olyan tartalomkezelő rendszerekben, mint például a Dropbox vagy a Xerox DocuShare Flex

 

 

A másik új, kifejezetten a Xerox ConnectKey eszközökre adaptált, a Cisco Spark kollaborációs megoldásához szorosan kötődő alkalmazás a Mywork, amelynek használatával beszkennelhetjük a meetingek dokumentumait és azonnal megoszthatjuk őket a képernyőkön, vagy a távoli nyomtatókon, még a megbeszélés ideje alatt. 

 

A harmadik frissen bemutatott Xerox-hoz kötődő applikáció a Just-Tech által megálmodott Support Connect, amely leegyszerűsíti a Xerox ConnectKey multifunkciós eszközök szolgáltatási igényeit. Az alkalmazás segítségével az ügyfelek a berendezéseik felhasználói felületén keresztül kommunikálhatnak az üzemben tartójukkal, hogy megrendeljenek szolgáltatásokat, alkatrészeket, vagy éppen visszajelzést adjanak. 

 

Az alkalmazásfejlesztés ösztönzése világszerte kiemelt szerepet kap a Xerox üzleti stratégiájában. A cég hazai leányvállalata, a Xerox Magyarország is minden támogatást megad a partnereinek ahhoz, hogy azok olyan testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek leegyszerűsítik a dokumentumkezelési folyamatokat, optimalizálják a munkameneteket, és hatékonyabbá teszik a működést. A Xerox személyre szabott alkalmazáskészítő programról erre a linkre kattintva találhatóak bővebb információk.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05