Az ideális őszi, otthoni program

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 15:14

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

Az ideális társas jellemzői

 

A Játékszigetnél kapható tökéletes családi társas egyik fő jellemzője, hogy mindenkit egyformán leköt, szórakoztat, és ha még tanulni is lehet belőle, akkor az az igazi nyereség. Hiszen tanulni nem csak a suliban vagy unalmas kereteken belül lehet, hanem számos ismeretet sajátíthatunk el egy izgalmas társasjáték kapcsán is. Nagyon jó pont az ideális társasnak, ha meg tud újulni, és képes a sokadik játék után is valami újat mutatni.

 

Mivel manapság meglehetősen ritka, hogy a családok le tudnak ülni egy kis időre együtt játszani, ezért ezeket az értékes perceket mindenképp meg kell ragadni. Főleg, ha még mókával és nevetéssel is fűszerezhetjük a játékot, akkor tényleg nincs is másra szükségünk.

 

Családi kvízjáték

 

Többféle korosztály számára nyújt élményt a MindenTuDorka kvízkártyák társasjátéka. Vannak a kártyákon egészen könnyű és sorban nehezedő kérdések, amikre még egy sokat olvasott felnőtt sem biztos, hogy tudja a választ. Ezek között fellelhetjük az igaz-hamis kérdéseket, valamint a feleletválasztósakat egyaránt.

 

Természetesen nem mindegyik csomag ölel fel minden kérdést a világról, hanem témák szerint választhatja ki mindenki a számára legérdekesebbet. Már egészen általános iskolás kortól találhatunk benne izgalmas kérdéseket, amik mellett felnőtteket megizzasztó rejtélyek is vannak. A teljesség igénye nélkül: háziállatok, dínók, az emberi test, világűr, a világ csodái, a világ országai és sok más témát felölelő kvíz kapható. 

 

A jövőre nevel

 

A gyerekek természetüknél fogva érdeklődőek, és szeretnek új dolgokat megtanulni. Éppen ezért nem véletlen, hogy előszeretettel utánozzák a felnőtteket, legyen szó főzésről, takarításról vagy éppen vásárlásról.

 

Ha vásárlás, akkor bankkártya, ha pedig bankkártya, akkor Monopoly Junior Electric Banking! Ezzel a játékkal nemcsak a beosztás és a takarékoskodás az, amit a csemete megtanul, hanem tökéletes mód arra, hogy a szülőktől ellesett mozdulatokat ő maga is kipróbálhassa a játékban. Mivel elektronikus terminált tartalmaz a játék, így a vásárlásokat mind egy bankkártyával bonyolíthatjuk le, ami külön élményt nyújt, főleg, ha együtt ismerjük meg. Remek lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy biztonságosan vezessük rá a gyermeket a pénz és a bankkártya fontosságára, és megtanítsuk, hogyan is kell velük bánni.

 

Senki ne felejtse el: a legfontosabb, hogy együtt töltsük el az időt úgy, hogy figyelünk egymásra, és ha még tanulunk is belőle, az csak külön előny! 

Kulcsszavak: játék

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09