250.000 Ft bónusz járhat bárkinek, aki tehetséges IT szakembert ajánl az EPAM-nak

forrás: Prím Online, 2020. november 16. 19:27

Az amerikai Fortune magazin évente megjelenő „100 leggyorsabban növekvő vállalat” listáján, az EPAM, a tavalyi évhez hasonlóan, 2020-ban is az első helyen szereplő IT vállalat, így kijelenthetjük, hogy a világ leggyorsabban növekvő szoftverfejlesztő cége. Most az egész ország segítségével szeretné megtalálni a legtehetségesebb hazai fejlesztőket, hogy újabb globális informatikai projekteket valósítson meg. A cég új dimenziót nyit a hazai toborzásban és most akár bruttó 250.000 Ft-os jutalmat fizet bárkinek, akinek az ajánlása révén egy tapasztalt szakemberrel gazdagodik a szervezet.

A COVID – 19 járvány következtében gyorsított ütemben zajló digitális átállás miatt az informatikai megoldások iránti igény különösen felerősödött és mivel a kezdetektől ez a vállalat szakterülete, az EPAM még nagyobb intenzitással fektet a növekedésbe.

 

Újabb globális IT projektek megvalósítására kapott felkérést a vállalat, melyekhez a legjobb fejlesztőkre van szükség, így olyan itthon még nem látott eszközök is bevetésre kerülnek, mint az akár bruttó 250.000 Ft-os bárki számára elérhető ajánlórendszer. A kiválasztás során nagyobb figyelem hárul a tapasztalt, már bizonyított szakemberekre, akiknek fontos a tudásintenzív alkotómunka és a nemzetközi légkör. A magyar fejlesztők az EPAM-nál egy folyamatos fejlődést biztosító környezetben globális vállalatok problémáin dolgozhatnak.

 

 

„A pandémia a rengeteg negatív gazdasági hatás mellett a digitális transzformáció terén előrerepítette a világot és ezt mi is érzékeljük: a pénzügyi szektortól a biotechnológián át a telekommunikációig globális piacvezető cégek újabb és újabb felkérései érkeznek hozzánk, ezért további szakemberekre van szükségünk. A magyar fejlesztők szaktudása és elhivatottsága miatt ügyfeleink szívesen hoznak Magyarországra projekteket.” – mondta Végh Norbert, az EPAM magyarországi vezetője.

 

„Csak néhány új toborzót kértem, de amellett, hogy bővítettem a csapatot, most ezzel programmal további pár millió fejvadásszal egészültünk ki. Ez egy olyan kezdeményezés, amivel minden fél nyer: a munkavállaló egy igazán izgalmas karrierlehetőséget kap, az ajánló megkapja a bónuszt, mi pedig egy új munkaerővel gazdagodunk. Ez a program több EPAM-os országban sikerrel működik, így bízunk a pozitív hazai fogadtatásban.” – tette hozzá Bartos Gábor, az EPAM toborzási vezetője.

 

A járvány következtében nemcsak a munkahelyi szokások, hanem a munkavállalási szempontok is megváltoztak és az otthoni munkavégzés szerepe felértékelődött. Az EPAM  rugalmasan kezeli a munkavégzés helyszínét, lehetőség van a távmunkára, így az ország minden tájáról lehet szakembert ajánlani.

 

Részletek az ajánlás menetéről és a nyitott pozíciókról: https://epa.ms/EPAMajanlorendszer

Kulcsszavak: +céginfo EPAM

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05