Külcsín és funkciók a jakuzzik világában

forrás: Prím Online, 2021. június 1. 13:43

A masszázsmedence kiválasztásakor alapvetően nem a kinézet az, ami a legfontosabb döntő tényező, de nem elhanyagolható azért ez sem. Hiszen a jakuzzit a vásárlás után évekig használni fogjuk, és az udvarunk vagy a házunk egy helyiségének szerves részét fogja képezni. Emiatt sem mindegy, hogy stílusban beilleszthető darabot választunk, vagy beérjük egy kompromisszumos megoldással, ami miatt hosszú ideig mérgelődhetünk majd.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni?

 

Az egyik legfontosabb kérdés a jakuzzi stílusának megválasztásakor, hogy pontosan hová is fog kerülni a masszázsmedence. A kültéri és beltéri elhelyezésnek egyaránt megvannak a maga előnyei és hátrányai, de ez a cikk nem ezeknek a részletezésére íródott. Minden esetre bármelyik elhelyezés mellett is döntesz, fontos, hogy a medence külső megjelenése ne üssön el nagyban a környezetétől, tudjon azzal harmóniába kerülni. 

 

Te is szeretnél könnyen variálható stílusú masszázsmedencék közül választani? Nézd meg a Caldera Spas jakuzzikínálatát és találd meg álmaid modelljét!

 

 

Milyen választási lehetőségek vannak?

 

A legtöbben a jakuzzit kikapcsolódási, relaxációs céllal vásárolják. Ennek az első lépcsőfoka a külső, az esztétikus megjelenés. A technikai fejlesztéseknek köszönhetően már nincs kőbe vésve, hogy egy adott márkájú és felszereltségű jakuzzit csak egyféle külsővel lehet megvenni. A Caldera Spas medencék esetében például többféle burkolat közül választhatsz, és ezen belül is számos színvariáció áll a rendelkezésedre. 

 

Felszereltség

 

A megjelenésnek szerves részét képezi az is, hogy milyen funkciókkal van ellátva a masszázsmedence. Számtalan külső és belső részlet közül választhatunk, ami a későbbiekben a saját relaxációs céljainkat szolgálja. Ilyenek lehetnek:

 

  • Színes külső és belső világítás: A színterápia segítségével sokkal könnyebben el lehet lazulni a fárasztó egész napos munka után. A színek sokszor a hangulatunkat is pozitív irányba tudják változtatni és megnyugtatják az idegeinket.
  • Zene: A színterápia mellé tökéletes kiegészítő lehet, ha meditációs zenéket, lágy dallamokat vagy természetközeli hangokat játszunk le a kikapcsolódáshoz. A zeneterápia segíthet a könnyebb és mélyebb alvásban is.
  • Jakuzzi vízesés: A zene helyett a víz csobogása is sokat tud tenni azért, hogy teljes mértékig el tudj lazulni a masszázsmedencében. A vízesés egy kis fényterápiával kiegészítve a felnőttek számára pihentető, a gyermekek számára pedig szórakoztató élményt nyújt.
  • LCD televízió: A Caldera Spas masszázsmedencéiben lehetőség van arra is, hogy egy kedvenc film vagy sorozat társaságában nyújtóztasd ki végtagjaidat, és élvezd a hidromasszázs örömeit.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50