Újra pályát vált Szabó Simon?

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 3. 12:21

A Moszkva Tér rosszfiúja, a Pesti balhé indiánja, ezúttal több nem mindennapi szakmában remekelt: Szabó Simont a Daniella Villamosság olyan kihívások elé állította, amelyek eddig a színművész nem ismert oldalát is felszínre hozták. Az újszerű helyzetben a kétszeres Magyar Brands díjas hazai nagyvállalat - a népszerű színésszel karöltve - nem csak egyedülálló, hanem nagyon szerethető módon dolgozta fel a villamosság férfias világát.

A közel 30 éve működő, családi tulajdonban lévő piacvezető vállalkozás filozófiájának egyik alapköve az innováció. Az egyedi megoldásokban élen járó nagyvállalat legutóbb egy közel 2 milliárd forintos beruházás keretében hozott létre robotizált raktárat, amely a hazai villamossági piac legfejlettebb és leginnovatívabb logisztikai központjának mondható. Igaz ez az új, Szabó Simon közreműködésével megalkotott koncepciójukra is, hiszen eddig ilyen jellegű együttműködésre nem volt példa a magyar villamossági piacon.

 

Aki már volt részese egy lakásfelújításnak tudja, hogy mennyi időt és energiát emészt fel a megfelelő szakemberek megtalálása, szakmai oldalon a megrendelők igényeinek maradéktalan kielégítése és a termékek kiválasztása. A kisfilmek ezeket a helyzeteket dolgozzák fel, görbe tükröt mutatva a világnak, mindezt rengeteg humorral fűszerezve.

 

„A kisfilmek célja, hogy a sokszor megfoghatatlan villamossági piacot kicsit közelebb hozzuk a lakossághoz. A szituációkban olyan valós és tipikus karaktereket próbáltunk megjeleníteni, amelyek biztosan mindenkit emlékeztetnek valamelyik ismerősükre. 18 szerepre castingoltunk, mindegyikben Simon bizonyult a legjobbnak, így nem volt kérdés, ki fogja eljátszani ezeket.” – mondta Nagy Tamás, a Daniella Kft. Marketing és kommunikációs vezetője.

 

A fuxos, a papucs és a sóher

Igazi karakterdömping jellemzi a kisfilmeket, amelyekben eddig nem látott szerepekben tűnik fel Szabó Simon. Az ezerarcú színész kaméleonként alakul át egyik karakterből a másikba, hol göndör fekete parókában, hol pedig kék kezeslábasban remekel. A sziporkázó színészi játék mellett eláruljuk, hogy a forgatáson cipők is repkedtek, a hangulat pedig olyan magaslatokba szökött, hogy a biztosítékot is többször lecsapta.

 

„Áramütésként ért a hír, hogy minden karakterre engem választottak. A forgatás jó hangulatban telt, a nem mindennapi szereposztás még számomra is sok kihívást tartogatott. Nagyon inspirálónak gondolom a Daniella történetét, hiszen az, hogy egy 4 fős családi vállalkozás mára Magyarország villamossági piacának vezető nagykereskedőjévé vált, hatalmas dolog.” – emeli ki Szabó Simon, FIPRESCI díjas rendező és színész.

 

A kisfilmek várhatóan augusztustól debütálnak, amelyek első körben a Daniella Villamosság saját felületein és weboldalán lesznek láthatóak.  Addig is annyit már elárulhatunk, hogy minden epizódot nehéz lesz mosoly nélkül végignézni, legyen a néző a villamossági szakma képviselője, vagy akár laikus. 

 

Hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk a forgatás kulisszatitkairól. Addig is az első epizód itt megtekinthető:

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50